Το συγκινητικό βίντεο του Κώστα Μπακογιάννη για την 25η Μαρτίου

Το συγκινητικό βίντεο του Κώστα Μπακογιάννη για την 25η Μαρτίου
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλάει στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ», στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, στην Αθήνα, την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το δικό του μήνυμα για την ημέρα θέλησε να στείλει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης

Με ένα ξεχωριστό βίντεο, που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Κώστας Μπακογιάννης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για την σημερινή, εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, αλλά και την ιδιαίτερη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, αδυνατώντας να γιορτάσει όπως συνηθίζεται τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, λοιπόν, ανήρτησε ένα βίντεο, που απεικονίζει την πλατεία Ομονοίας με τη νέα, ανανεωμένη μορφή της, μετά τις εργασίες που έγιναν σε αυτή. Στο βίντεο φαίνεται συγκεκριμένα το καινούριο συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας να παίρνει ζωή, με το τρεχούμενο νερό να ξεκινά και τα φώτα του να ανοίγουν σε μπλε και λευκές αποχρώσεις, για να τιμήσουν την ημέρα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Στο βίντεο μεταδίδεται επίσης το μήνυμα:

«Τα χρώματα της Ελλάδας πάντα θα συμβολίζουν την ελευθερία. Η πλατεία αυτή πάντα θα συμβολίζει την Ομόνοια των Ελλήνων. Θα ανοίξει μαζί με τα σπίτια μας και θα είμαστε όλοι εδώ, όταν όλα θα έχουν περάσει. Η ζωή πάντα κερδίζει. Χρόνια πολλά Ελλάδα!».

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Κώστας Μπακογιάννης: