Το σημειωματάριο που μπαίνει στον φούρνο μικροκυμάτων

Το σημειωματάριο που μπαίνει στον φούρνο μικροκυμάτων

Το εκπληκτικό notebook που γράφεις στις σελίδες του και, αφού γεμίσει, ξαναγίνεται καινούργιο με μισό λεπτό στα μικροκύματα.

Κρατάτε σημειώσεις με στυλό και χαρτί και αντιμετωπίζετε τα απορημένα βλέμματα όσων κρατούν τα iPad και τις Android ταμπλέτες; Τώρα μπορείτε όχι μόνο να πάρετε την «εκδίκησή» σας απέναντι σε όσους σας κατηγορούν ότι ζείτε στη λίθινη -ή τη… χάρτινη- εποχή, αλλά και να τους κάνετε να ζηλέψουν αφόρητα για το σημειωματάριο-γκάτζετ σας που, επιπλέον, αποθηκεύει τα γραπτά σας στο σύννεφο.

Το Rocketbook είναι το αντικείμενο μιας εξαιρετικά επιτυχημένης καμπάνιας στο Indiegogo στην οποία ο στόχος των 20.000 δολαρίων έχει υπερκαλυφθεί 18 φορές και έχει φτάσει τα 360.000 δολάρια.

Το Rocketbook χρησιμοποιείται όπως κάθε σημειωματάριο. Αλλά όχι ακριβώς. Το ανοίγετε και στις χάρτινες σελίδες του γράφετε ή σχεδιάζετε ό,τι θέλετε. Μόλις γεμίσετε τις 100 σελίδες του δεν το πετάτε ούτε το αποθηκεύετε. Με την ειδική εφαρμογή που έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας «σκανάρετε» κάθε σελίδα και αυτό τη μεταφέρει στο «σύννεφο» (Google Drive, Dropbox, Evernote ή στο email σας) για να είναι πάντα διαθέσιμη όταν τη χρειαστείτε στο μέλλον. Στη συνέχεια βάζετε το Rocketbook στο φούρνο μικροκυμάτων και οι σελίδες του, σαν από θαύμα, καθαρίζουν και σας περιμένουν λευκές και αμόλυντες για να τις χρησιμοποιήσετε πάλι από την αρχή.

Το μυστικό του Rocketbook είναι το ειδικό στυλό που χρησιμοποιεί θερμοευαίσθητο μελάνι, καθώς και οι σελίδες του που αντιδρούν επίσης στη θερμοκρασία.

Το σημειωματάριο κοστίζει 25 δολάρια και μπορείτε και εσείς να το παραγγείλετε (με μια μικρή επιπλέον επιβάρυνση) και στην Ελλάδα από σήμερα ενισχύοντας και την καμπάνια. Οι δημιουργοί υπόσχονται τις πρώτες παραδόσεις μέσα στον Ιούλιο.

Δείτε πώς λειτουργεί: