Το συμβολικό δώρο της Τζιλ Μπάιντεν στην Μισέλ Ομπάμα μετά την εγκατάσταση στον Λευκό Οίκο

Το συμβολικό δώρο της Τζιλ Μπάιντεν στην Μισέλ Ομπάμα μετά την εγκατάσταση στον Λευκό Οίκο
epa05736049 Former US First lady Michelle Obama (L) and Jill Biden arrive on the West Front of the US Capitol for the inauguration ceremony of Donald J. Trump taking the oath of office to be sworn in as the 45th President of the United States in Washington, DC, USA, 20 January 2017. Trump won the 08 November 2016 election to become the next US President. EPA/WIN MCNAMEE / POOL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τζιλ Μπάιντεν και Μισέλ Ομπάμα έχουν αναπτύξει μία πολύ όμορφη φιλία.

Είναι γνωστή η τρυφερή φιλία που έχουν αναπτύξει η Μισέλ Ομπάμα και η Τζιλ Μπάιντεν. Είχαμε δει μάλιστα την πρώην Πρώτη Κυρία να υπερασπίζεται την φίλη της δημόσια, δίνοντας απάντηση σε όσους έκριναν την επιλογή της να διατηρήσει τον τίτλο Δρ. μπροστά από το όνομά της. Αυτή τη φορά, έδειξε την αγάπη της η νέα πρώτη Κυριά των ΗΠΑ στέλνοντας ένα δώρο στη φίλη της.

Η Μισέλ Ομπάμα μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, μετά την μίνι εκδοχή του εαυτού τους, μια φωτογραφία με το καλάθι που παρέλαβε από την Τζιλ Μπάιντεν. «Είμαι ευγνώμων για αυτό το όμορφο πακέτο από την υπέροχη @FLOTUS», σημείωσε. «Αυτά τα φρέσκα λαχανικά από τον κήπο του Λευκού Οίκου  ήταν μια φανταστική -και νόστιμη- έκπληξη». Φυσικά, δεν παρέλειψε να δείξει και το καλάθι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Το δώρο αυτό έρχεται περίπου δύο εβδομάδες μετά την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις. Έδωσαν το παρών σύσσωμη η οικογένεια Μπάιντεν και το ζεύγος Ομπάμα. Έχει ιδιαίτερη σημασία ως κίνηση από την Τζιλ γιατί γνωρίζει ότι η Μισέλ είχε κάνει σκληρή δουλειά για να διατηρήσει τον κήπο του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Πρώτη Κυρία. Η αφοσίωσή της ήταν μέρος των υγιεινών συνηθειών που είχε ως παιδί ενώ το 2011 κυκλοφόρησε και ένα βιβλίο σχετικά με τον κήπο που είχε τον τίτλο American Grown: The Story of the White House Kitchen Garden and Gardens Across America.