To Start Tel Aviv τώρα και στην Ελλάδα

To Start Tel Aviv τώρα και στην Ελλάδα

Ενημερωτική εκδήλωση για την ανακοίνωση του διαγωνισμού καινοτομίας-νεοφυών επιχειρήσεων την Τετάρτη. 

Η πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα και ο οργανισμός Industry Disruptors-Game Changers (ID-GC), διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για την ανακοίνωση του διαγωνισμού καινοτομίας-νεοφυών επιχειρήσεων «Start Tel Aviv»(startup competition) που θα στείλει τους τυχερούς νικητές στο μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας και καινοτομίας – εκεί που δίνουν ραντεβού οι VC’s, άγγελοι επενδυτές, πολυεθνικές και ηγέτες από τις κορυφαίες εταιρείες.

Η συνέντευξη Τύπου με θέμα την ανακοίνωση του διαγωνισμού καινοτομίας και όλες τις λεπτομέρειες θα γίνει την Τετάρτη 06 Μαΐου στον Ιανό και θα μιλήσουν η Πρέσβυς του Ισραήλ, κ. Ιρίτ Μπεν-Άμπα και ο συνιδρυτής των ΙD-GC, κ. Μιχάλης Στάγκος.

Ο διαγωνισμός είναι μια πρωτοβουλία του Ισραηλινού υπουργείου εξωτερικών και διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την πρεσβεία του Ισραήλ και τους ID-GC με στόχο την ανάδειξη των νικητών που θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν στο DLD Tel Aviv Innovation Festival 2015 (5-11 Σεπτεμβρίου) στο Ισραήλ, συνέδριο παγκόσμιας εμβέλειας με εκατοντάδες προσωπικότητες από τους τομείς της υψηλής τεχνολογίας, των νεοφυών επιχειρήσεων, των επενδυτικών κεφαλαίων και εκπροσώπους πολυεθνικών εταιριών.