To τελευταίο αντίο στον Στέλιο Σκλαβενίτη: Κλείνουν σούπερ μάρκετ για την κηδεία του

To τελευταίο αντίο στον Στέλιο Σκλαβενίτη: Κλείνουν σούπερ μάρκετ για την κηδεία του

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιείται η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά.

Κλειστά θα είναι πολλά καταστήματα σούπερ μάρκετ για την κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 1 Απριλίου.

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιείται η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας και, συγκεκριμένα από τις 15:00 έως τις 17:00 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα καταστήματα, οι μονάδες και τα κεντρικά γραφεία της Σκλαβένιτης και της αλυσίδας Cash & Carry The Mart στην Αττική, ενώ κλειστά την ίδια ώρα θα είναι, όπως ανακοινώθηκε και τα καταστήματα της αλυσίδας My Market.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της METRO: «Ως ελληνική εταιρεία, επιλέγουμε τα καταστήματά μας στην Αττική να παραμείνουν κλειστά 15:00 – 17:00 εις ένδειξη σεβασμού και τιμής στη μνήμη του άξιου αυτού ανθρώπου και επιχειρηματία, αλλά και στο πλαίσιο της ηθικής που μας αξιώνει να μην εκμεταλλευτούμε σε καμία περίπτωση σε εμπορικό επίπεδο, το κλείσιμο των καταστημάτων της αλυσίδας Σκλαβενίτη την ίδια ώρα».

Κλειστά θα είναι, όμως, και τα σουπερμάρκετ της αλυσίδας «Κρητικός». Όπως αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα της εταιρείας προς το καταναλωτικό κοινό «η αλυσίδα ΚΡΗΤΙΚΟΣ με σεβασμό στην μνήμη του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη αποφάσισε τα καταστήματα της στο νομό Αττικής να παραμείνουν κλειστά την Μ. Τετάρτη από τις 15:00 έως 17:00 κατά την διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας, την ίδια ώρα που τα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ θα είναι κλειστά»

Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας αποφασίστηκε σε όλα τα καταστήματα να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και να μην αναπαράγεται μουσική ή να πραγματοποιούνται ανακοινώσεις για προσφορές και τυχόν εκδηλώσεις.