Το θεματικό πάρκο του Mario ανοίγει σήμερα στην Ιαπωνία

Το θεματικό πάρκο του Mario ανοίγει σήμερα στην Ιαπωνία
In this picture taken on March 17, 2021, a staff member (front) rousing fans (C, obscured) for posed photographs with Super Mario Bros. characters Mario (R) and Luigi (L) during a media preview of the Super Nintendo World at Universal Studios Japan in Osaka. (Photo by Philip FONG / AFP) Photo: AFP
Τα Universal Studios Ιαπωνία (USJ) ανοίγουν σήμερα το αξίας 550 εκατ. δολ. θεματικό πάρκο με τον Mario της Nintendo, ύστερα από καθυστερήσεις λόγω του κορωνοϊού.

Η προσθήκη στην Οσάκα αυξάνει τον κατάλογο των franchise της USJ, που περιλαμβάνουν «Minions» και «Jurassic Park» με τον υδραυλικό με το μουστάκι να ετοιμάζεται να παέι και σε άλλα θεματικά πάρκα στον κόσμο.

Οι επισκέπτες που εισέρχονται μέσω ενός τεράστιου σωλήνα στο «Super Nintendo World», μπορούν να αγοράσουν  «power-up band» που συγχρονίζεται με την εφαρμογή του πάρκου για κατάταξη καθώς μαζεύουν κέρματα και νικούν τους κακούς.

«Μπορείς να γίνεις ο Μάριο», δήλωσε ο Αγιούμου Γιαμαμότο αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ της USJ.

Το βραχιολάκι βασίζεται στις διαδραστικές ράβδους της ατραξιόν του Χάρι Πότερ και την παράδοση της Nintendo για gadgets παιχνιδιών και απευθύνεται στους οπαδούς του Μάριο.

Το «Super Nintendo World» περιλαμβάνει το «Mario Kart: Koopa’s Challenge», μια βόλτα με ακουστικά επαυξημένης πραγματικότητας, και το πιο ήρεμο «Yoshi’s Adventure» για νεότερους επισκέπτες.

Οι επισκέπτες δημιούργησαν μια μεγάλη ουρά για να συμμετάσχουν στην τεχνική πρόβα στο Super Nintendo World μία ημέρα πριν από το άνοιγμα. Το πάρκο της USJ αυτή τη στιγμή λειτουργεί με μειωμένη χωρητικότητα και οι επισκέπτες για να εισέλθουν χρειάζονται εισιτήρια χρονικής διάρκειας.