Το ThinkBiz συνεχίζει δυναμικά για 6η χρονιά και σε περιμένει!

Το ThinkBiz συνεχίζει δυναμικά για 6η χρονιά και σε περιμένει!

H ευκαιρία να βρεθείς με άτομα που έχουν παρόμοια όνειρα και φιλοδοξίες με εσένα είναι εδώ και λέγεται ThinkBiz!

Είσαι φοιτητής ή πρόσφατα απόφοιτος με ενδιαφέρον για την επιχειρηματικότητα; Θέλεις να κάνεις καινοτόμες δράσεις και πράγματα που σε εξελίσσουν τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά;

Τότε η ευκαιρία σου να βρεθείς με άτομα που έχουν παρόμοια όνειρα και φιλοδοξίες με εσένα είναι εδώ και λέγεται ThinkBiz!

Όντας ο πρώτος φοιτητικός σύλλογος επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, το ThinkBiz ιδρύθηκε το 2013 με πρωτοβουλία φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι διέκριναν την έλλειψη σύνδεσης του πανεπιστημίου με τον επιχειρηματικό χώρο και έκτοτε συνεχίζει το έργο του διαδίδοντας την κουλτούρα της επιχειρηματικότητας.

Καινοτόμες δράσεις και projects, εσωτερικά workshops, trainings και interactive games είναι λίγα μόνο από τα πράγματα που θα βρεις στην ομάδα του ThinkBiz.

Στόχος του;

Η απόκτηση γνώσεων και ικανοτήτων απαραίτητων στην επαγγελματική πορεία, μέσα σε ένα περιβάλλον ασφαλές και φιλικό που μαθαίνουν όλοι από τις επιτυχίες αλλά κυρίως από τα λάθη. Παράλληλα, δοκιμάζεις τις ικανότητές σου στην πράξη, εμπλουτίζοντας φυσικά το βιογραφικό σου.

Μην αργείς λοιπόν! Κάνε τώρα την αίτησή σου εδώ μέχρι τις 13 Οκτωβρίου και γίνε μέλος στην πιο καινοτόμα ομάδα επιχειρηματικότητας!

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα χρονιά σε περιμένει!