Το τηλεφώνημα Μπακογιάννη – Σαμαρά σε ψυχροπολεμικό κλίμα

Το τηλεφώνημα Μπακογιάννη – Σαμαρά σε ψυχροπολεμικό κλίμα

Μετά την επίσκεψη της στο Μέγαρο Μαξίμου, η βουλευτής Α' Αθήνας ζήτησε να ενημερώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

της Βίκυς Σαμαρά

Μετά τη συνάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, κίνηση που είχε προκαλέσει ενόχληση στη Συγγρού λόγω του… ηγετικού συμβολισμού και της διαφοροποίησης από την κεντρική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας, η βουλευτής Α’ Αθήνας επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον Αντώνη Σαμαρά για να τον ενημερώσει.

Αρχικά πληροφορίες ανέφεραν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν απάντησε στο τηλέφωνο, κάτι που διέψευδαν πάντως από την πλευρά της Συγγρού. Επισήμως επειδή σε λίγη ώρα θα ξεκινούσε το πολιτικό συμβούλιο της Ν.Δ, η γραμματέας του κ. Σαμαρά φέρεται να είπε στην κ. Μπακογιάννη ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ θα επικοινωνήσει μαζί της μόλις μπορέσει.

Το βέβαιο είναι ότι συνομίλησαν αλλά σε κλίμα ψυχροπολεμικό, καθώς σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Σαμαρά, ο πρόεδρος της Ν.Δ της είπε: “’Έπρεπε να με είχατε ενημερώσει πριν πάτε και όχι αφού πήγατε”.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της κ. Μπακογιάννη η βουλευτής της ΝΔ απάντησε στον κ. Σαμαρά: “Αυτή τη στιγμή δεν είναι για να συζητάμε τα προσωπικά μας Θεώρησα ότι είναι υποχρέωση μου να σας ενημερώσω για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μετά τη συνάντηση μου με τον πρωθυπουργό.”

Πηγή: news247.gr