Το Tinder άρχισε τα… ομαδικά!

Το Tinder άρχισε τα… ομαδικά!

Μην πάει ο νου σας στο πονηρό.

Το Τinder έχει κυριαρχήσει ως εφαρμογή γνωριμιών μεταξύ αγνώστων, σε μια “ένας προς έναν” προσέγγιση. Τώρα κάνει το άνοιγμα και προς τις… ομαδικές γνωριμίες! Τι σημαίνει αυτό;

Στο πλαίσιο της επέκτασης της εφαρμογής εγκαινιάστηκε μια νέα λειτουργία για τους χρήστες, σύμφωνα με την οποία μπορούν να οργανώσουν μια έξοδο προσκαλώντας κάποιους φίλους και κάποιους αγνώστους.

Η λειτουργία ονομάστηκε Social Tinder και ουσιαστικά επιτρέπει σε μια ομάδα ατόμων να συναντηθούν σε κάποιο μπάρ ή μια συναυλία. Η εφαρμογή “ταιριάζει” τους χρήστες, σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα που καταχωρούν και τα κοινά στοιχεία που μπορεί να έχουν δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για συναντήσεις μεταξύ πολλών αγνώστων.

«Οι καλύτερες νύχτες είναι οι νύχτες που είμαστε έξω και κοινωνικοποιούμαστε με άλλες ομάδες» δήλωσε ο διευθύνων Σύμβουλος του Tinder, Sean Rad. «Το όλο θέμα είναι ότι αυτό δεν θα συμβεί και τόσο τυχαία αλλά θα έχει προσχεδιαστεί μέσω της εφαρμογής».

Όπως κάποιες άλλες έξοδοι όπου η επόμενη μέρα μπορεί να είναι λίγο θολή… έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, όταν ξυπνήσει κάποιος χρήστης και μπει στο Tinder θα διαπιστώσει ότι όλα τα στοιχεία της ομάδας που είχε ταιριάξει το προηγούμενο βράδυ, έχουν εξαφανιστεί από την εφαρμογή. Αυτό γίνεται βέβαια επίτηδες. Ωστόσο, ο Rad, ανέφερε ότι η εταιρεία εργάζεται για μια ενημερωμένη έκδοση που θα επιτρέπει τον εντοπισμό  συγκεκριμένων ατόμων που είχαν σχέση με την ομάδα, αν το επιθυμούν.

Το Tinder Social, περιγράφεται ως ξεχωριστό “προϊόν” μέσα στην εφαρμογή που ο χρήστης θα πρέπει να «ξεκλειδώσει» τη λειτουργία του στο εσωτερικό του app.