Το Twitter ξεκίνησε στάση πληρωμών

Το Twitter ξεκίνησε στάση πληρωμών
France, 2022-11-16. illustration of Elon Musk, owner of Twitter. Illustration by Idriss Bigou-Gilles / Hans Lucas. France, 2022-11-16. illustration d Elon Musk, proprietaite de Twitter. Illustration d Idriss Bigou-Gilles / Hans Lucas. (Photo by Idriss Bigou-Gilles / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP) Photo: AFP
Οι NYT υποστηρίζουν πως το Twitter έχει σταματήσει να πληρώνει νοίκι για οποιοδήποτε από τα κτίρια γραφείων του στο Σαν Φρανσίσκο.

Στην προσπάθειά του να καταστήσει το Twitter μια πιο επικερδή εταιρεία, ο Έλον Μασκ φαίνεται να εφαρμόζει ακραία μέτρα περικοπής του κόστους.

Σύμφωνα με τους New York Times, το Twitter έχει σταματήσει να πληρώνει νοίκι για οποιοδήποτε από τα κτίρια γραφείων του στο Σαν Φρανσίσκο, ενώ ο Έλον Μασκ φέρεται να έχει δώσει εντολή στους υπαλλήλους να σταματήσουν να πληρώνουν τους προμηθευτές του κοινωνικού δικτύου.

Η αμερικανική εφημερίδα σημειώνει επίσης ότι το κοινωνικό δίκτυο δεν έχει πληρώσει σχεδόν 200.000 δολάρια για πτήσεις με ιδιωτικά αεροπλάνα που πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο.

Τον περασμένο μήνα, σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσει χρήματα, το Twitter απέλυσε πάνω από το 50% του προσωπικού, υποσχόμενο στους υπαλλήλους με έδρα στις ΗΠΑ ότι θα λάβουν αποζημίωση. Oι NYT μεταδίδουν ότι η ομάδα του Μασκ εξετάζει τώρα το ενδεχόμενο να μην καταβάλει καθόλου αποζημιώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ