Το τζάκετ των 65 χιλ. δολαρίων που έκανε δώρο η Κιμ Καρντάσιαν στην κόρη της για τα Χριστούγεννα

Το τζάκετ των 65 χιλ. δολαρίων που έκανε δώρο η Κιμ Καρντάσιαν στην κόρη της για τα Χριστούγεννα
Kim Kardashian arrives at the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala (Met Gala) to celebrate the opening of “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination” in the Manhattan borough of New York, U.S., May 7, 2018. REUTERS/Eduardo Munoz
Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ έκαναν δώρο στην 6χρονη Νορθ ένα τζάκετ που είχε φορέσει κάποτε ο Μάικλ Τζάκσον.

Συνήθως οι γονείς την περίοδο των Χριστουγέννων κάνουν συγκεκριμένα δώρα στα παιδιά τους, όπως κούκλες, αυτοκινητάκια και ρούχα. Ωστόσο, οι γονείς της 6χρονης ΝορθΚιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ, διαφοροποιήθηκαν αρκετά από τα συνηθισμένα χριστουγεννιάτικα παιδικά δώρα.

Τα φετινά Χριστούγεννα το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να δωρίσει στην κόρη τους ένα από τα εμβληματικά jackets του Μάικλ Τζάκσον, αξίας 65.000 δολαρίων. Μάλιστα, ο «βασιλιάς της ποπ» είχε φορέσει το συγκεκριμένο jacket στο πάρτι των 65ων γενεθλίων της  Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Η Κιμ Καρντάσιαν, σε ένα story που έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, εξήγησε πως αποφάσισαν να κάνουν αυτό το δώρο στη Νορθ γιατί είναι μεγάλη θαυμάστρια του τραγουδιστή. «Αυτά τα Χριστούγεννα, ο Κάνιε και εγώ κάναμε δώρο στη Νορθ αυτό το jacket που είχε φορέσει ο Μάικλ Τζάκσον μαζί με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Η Νορθ είναι πραγματικά πολύ μεγάλη fan του Μάικλ Τζάκσον και ξέραμε πως θα της άρεσε πολύ».

Αυτό είναι το jacket του Μάικλ Τζάκσον που πλέον ανήκει στην 6χρονη Νορθ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Kim and Kanye gave North a jacket worn and once owned by Michael Jackson for Christmas!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian Snapchat (@kimkardashiansnap) στις