Το ξενοδοχείο που έχει κάνει «πάταγο» στο Instagram

Το ξενοδοχείο που έχει κάνει «πάταγο» στο Instagram

Μάθετε ποιο είναι το κόστος διαμονής και οι παροχές που διαθέτει για τους ταξιδιώτες.

Το «Most Instagrammable Hotel» του κόσμου βρίσκεται στις Μαλδίβες, σύμφωνα με το περιοδικό Luxury Travel Advisor.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο που κάνει «πάταγο» στο διάσημο κοινωνικό μέσο είναι το Anantara Kihavah Maldives Villas, το οποίο προσφέρει 80 ιδιωτικές βίλες με πισίνα – ξύλινο πάτωμα πάνω από το νερό και παρθένες εκτάσεις με ιδιωτικές παραλίες.

Οι επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν σε οποιοδήποτε από τα τέσσερα εστιατόρια, με τη δυνατότητα μιας «υποβρύχιας γευσιγνωσίας».

«Το υποβρύχιο εστιατόριο Sea και το νέο υποβρύχιο μπαρ, το παρατηρητήριο και το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης γνωστό και Sky, καθιστούν το Anantara Kihavah ως ένα μαγευτικό μέρος για φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», δήλωσε ο Karl Webster, Διευθυντής επικοινωνίας του ξενοδοχείου.

Ένα δίκλινο δωμάτιο ξεκινά από 1.173 λίρες ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού αλλά χωρίς επιπλέον γεύματα. Ακόμη, οι επισκέπτες είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουν το υδροπλάνο του θέρετρου για τη μεταφορά τους από το διεθνές αεροδρόμιο, η οποία θα τους κοστίσει 802 λίρες.

Το θέρετρο απέχει 30 λεπτά από το αεροδρόμιο Malé. Σημειώνεται ότι στη δεύτερη θέση με τα ξενοδοχεία με τα περισσότερα «κλικ» στο Instagram το Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve στο Μπαλί.