#TolmiseSimera: Ιστορίες που αλλάζουν τη ζωή μας μέσα από την έμπνευση της Allianz

#TolmiseSimera: Ιστορίες που αλλάζουν τη ζωή μας μέσα από την έμπνευση της Allianz
Η καμπάνια της ασφαλιστικής εταιρείας δείχνει πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε πράξη αυτά που πάντα επιλέγαμε να αναβάλουμε.

Ένας πολυάσχολος επιχειρηματίας που τολμά να κάνει στην άκρη τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην κόρη του. Μια γιατρός που ακολουθεί τα όνειρα και το ταλέντο της στη ζωγραφική. Ένας καθηγητής που κάνει πράξη ένα όνειρο ζωής: το roadtrip που πάντα ονειρευόταν με την παρέα του.

Τρεις διαφορετικές ιστορίες τόλμης που μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας της Allianz ενέπνευσαν το κάλεσμα προς όλους εμάς, που παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και αποφασίζουμε να κάνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα προς αυτό που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε αδιανόητο.

Όπως οι τρεις πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής διαφήμισης γέμισαν το άδειο κάδρο στον τοίχο και τη ζωή τους, έτσι και πολλοί συνάνθρωποί μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της καμπάνιας της Allianz, #TolmiseSimera, και μοιράστηκαν τη δική τους ιστορία τόλμης στα social media.

Άλλοι δοκίμασαν κάτι μικρό, άλλοι κάτι μεγαλύτερο, όλοι όμως ξεπέρασαν για μια στιγμή τον εαυτό και τους ενδοιασμούς τους. Τόλμησαν να ταξιδέψουν μόνοι τους στην άλλη άκρη του κόσμου, να επανεκπαιδευτούν και να αλλάξουν καριέρα, να αρχίσουν μαθήματα χορού ή να ανέβουν ένα ψηλό βουνό ξεπερνώντας τον φόβο του ύψους. Κάθε μία ιστορία ήταν μοναδική, ανθρώπινη και χαρακτηρίζεται από το βαθμό και το είδος τόλμης που έδειξε ο πρωταγωνιστή της.

Τρεις τυχεροί συμμετέχοντες κέρδισαν τρία ασφαλιστήρια συμβόλαια (αυτοκινήτου, υγείας και ταξιδιού) από την Allianz καθώς επίσης, δωροεπιταγές καυσίμων, ένα high tech fitness wearable και ένα πολυτελές σακίδιο ως επιβράβευση για τη στιγμή που ξεπέρασαν τον εαυτό τους.

Πώς σχετίζεται ένας πάροχος ιδιωτικής ασφάλισης με την τόλμη;

Η Allianz  επέλεξε να βρεθεί πίσω από ιστορίες τόλμης σαν αυτές που μοιράστηκαν όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του #TolmiseSimera, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο που επιδιώκει να διαδραματίζει στη ζωή τον πελατών της: τον συνοδοιπόρο τους στη διαδικασία εξερεύνησης της ζωής. Να είναι η δύναμη και η ασφάλειά τους ώστε να τολμούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Άλλωστε, οι άνθρωποι της Allianz πιστεύουν βαθιά ότι η ζωή θα ήταν καλύτερη αν όλοι μας είχαμε περισσότερο θάρρος παρά φόβο.

Όπως η εταιρεία αναφέρει στην καμπάνια της, επιλέγει να βρίσκεται στο πλευρό των πελατών της στην αποστολή τους να εξερευνήσουν τη ζωή,  παρέχοντάς τους τη σιγουριά που χρειάζονται ώστε να  επικεντρωθούν στο επόμενο τους βήμα. Οι ιστορίες τόλμης που ξεχώρισαν θα «ξεδιπλωθούν» στη σελίδα της Allianz στο Facebook μέχρι το τέλος της χρονιάς, με στόχο να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για όλους μας.