Τομ Χανκς: Με την Ρίτα Γουίλσον θα κάνουμε το εμβόλιο όταν έρθει η σειρά μας

Τομ Χανκς: Με την Ρίτα Γουίλσον θα κάνουμε το εμβόλιο όταν έρθει η σειρά μας
epa08288275 (FILE) Tom Hanks and Rita Wilson arrive for the 92nd annual Academy Awards ceremony at the Dolby Theatre in Hollywood, California, USA, 09 February 2020 (reissued 12 March 2020). According to media reports, Tom Hanks and his wife Rita Wilson have tested positive for the new coronavirus in Australia. EPA/DAVID SWANSON Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όταν ρωτήθηκε εάν θα έκανε το εμβόλιο δημόσια ο Χανκς απάντησε: «Ναι, σίγουρα».

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον περιμένουν τη σειρά τους για να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19. Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Today» είπε ότι αυτός και η Ρίτα σκοπεύουν να εμβολιαστούν παρότι έχουν περάσει περίπου εννέα μήνες από τότε που ασθένησαν από ιό, ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία.

«Θα εμβολιαστούμε πολύ αργότερα από όλους όσοι πραγματικά το έχουν ανάγκη», δήλωσε ο Χανκς, επισημαίνοντας ότι πέρασε τις«δυσκολότερες 10 μέρες» της ζωής του όταν προσβλήθηκε από τον SARS-CoV-2.

«Αλλά νομίζω ότι αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι ότι δεν μεταδώσαμε τον ιό σε κανέναν», είπε και εξήγησε ότι αυτός και σύζυγός του πήραν όλα τα μέτρα προφύλαξης μένοντας μέσα στο σπίτι και φορώντας μάσκες, κάτι που εξακολουθούν να κάνουν μέχρι και σήμερα.

«Όχι τόσο για να μην κολλήσουμε, αλλά περισσότερο για να μην τον μεταδώσουμε σε κάποιον, σε περίπτωση που είμαστε ασυμπτωματικοί φορείς», είπε. Όταν ρωτήθηκε εάν θα έκανε το εμβόλιο δημόσια ο Χανκς απάντησε: «Ναι, σίγουρα».