Τον ναζιστικό ύμνο στα ελληνικά τραγουδούσαν οι Χρυσαυγίτες

Τον ναζιστικό ύμνο στα ελληνικά τραγουδούσαν οι Χρυσαυγίτες

Προκλητικό σόου από Μιχαλολιάκο και οπαδούς του κατά την είσοδο τους στη Βουλή.

Στις 12:00 το μεσημέρι και υπό δρακόντεια μέτρα έφτασαν στη Βουλή από τις φυλακές Κορυδαλλού ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και οι δύο βουλευτές Παππάς και Λαγός.

Ο κ. Μιχαλολιάκος επιχείρησε να προκαλέσει με την είσοδό τους στη Βουλή επιτιθέμενος φραστικά σε έναν αστυνομικό που τον συνόδευε φωνάζοντάς του «μη με ακουμπάτε, μη με ακουμπάτε, είμαι ο αρχηγός του τρίτου κόμματος στη Βουλή, μη με αγγίζει κανείς» την ώρα που οι χρυσαυγίτες στο περιστύλιο της Βουλής του φώναζαν ρυθμικά «άκου αρχηγέ και άκου το καλά ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μια φορά» ενώπιον των αστυνομικών της Βουλής.

Το πιο προκλητικό όμως έγινε έξω από τη Βουλή μπροστά στο άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη όταν οι περίπου 500 συγκεντρωμένοι χρυσαυγίτες, κρατώντας σημαίες και σύμβολα της Χρυσής Αυγής, τραγούδησαν από τα μεγάφωνα τον ναζιστικό ύμνο μεταφρασμένο στα ελληνικά και εν συνεχεία φώναζαν με ρυθμό «αλήτες, προδότες, πολιτικοί».

Με το άκουσμα του ναζιστικού ύμνου των SS έξω από τη Βουλή ορισμένοι βουλευτές αντέδρασαν ζητώντας από την αστυνομία να παρέμβει αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Διαβάστε ακόμη: 

«Βόμβες» Μιχαλολιάκου για Μουρούτη και υπουργούς της ΝΔ