Τώρα και ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τη Skyscanner

Η Ελλάδα από νησί σε νησί στην παγκόσμια μηχανή αναζήτησης της Skyscanner.

H Skyscanner, η γνωστή πολυβραβευμένη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης ταξιδίων με περισσότερους από 60 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα στον κόσμο, στέκεται τώρα πολύτιμος σύμμαχος και δίπλα στους ταξιδιώτες που ψάχνουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Από την 1η Ιουλίου 2018 είναι δυνατή η κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέσω της Skyscanner σε συνεργασία με το online ταξιδιωτικό πρακτορείο petas.gr. Οι ταξιδιώτες μπορούν να κλείσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για οποιοδήποτε δρομολόγιο.

Όπως επισημαίνει ο Jonathan Sepulchre, Principal Growth Manager της Skyscanner: “Πάντα δουλεύουμε ως προς την κατεύθυνση του να κάνουμε την κράτηση ταξιδίων όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη και λιγότερο αγχωτική διαδικασία. Συνεπώς πρόκειται για ένα λογικό βήμα το να προσθέσουμε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια δίπλα στα αεροπορικά εισιτήρια, τα ξενοδοχεία και την ενοικίαση αυτοκινήτου.’’

Αξιοσημείωτο είναι πως η διαδικασία αναζήτησης και κράτησης των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα δίνοντας έτσι τη δυνατότητα και στους ξένους επισκέπτες να ανακαλύψουν κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Μάλιστα η Skyscanner προσφέρει τη δυνατότητα για κράτηση ακτοπλοϊκών όχι μόνο στους Έλληνες ταξιδιώτες αλλά και σε ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, προωθώντας το νέο της τουριστικό προϊόν και σε αυτές τις αγορές κάνοντας έτσι πιο εύκολο το ταξίδι με πλοίο στα ελληνικά νησιά και την υπόλοιπη Ελλάδα και για τον εισερχόμενο τουρισμό.

skyscanner

Ο Jonathan Sepulchre προσθέτει, ‘’Το 2017 η Ελλάδα ήταν o 8ος δημοφιλέστερος προορισμός διακοπών σε αναζητήσεις πτήσεων για τους Βρετανούς χρήστες τηςSkyscanner με τους 8 από τους 10 δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς να είναι νησιά. Η μεταφορά από νησί σε νησί με πλοίο (ferry hopping) προσφέρει τη δυνατότητα στους ξένους επισκέπτες να ανακαλύψουν όλες τις ομορφιές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.”

Αυτό το καλοκαίρι ανακαλύψτε ακόμα και το πιο απομακρυσμένο νησί της Ελλάδας με πλοίο με την Skyscanner!