Τουριστικό άνοιγμα στη Σκανδιναβία

Τουριστικό άνοιγμα στη Σκανδιναβία

Επίσκεψη στην περιοχή με σκοπό την προώθηση του τουρισμού πραγματοποιεί η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στο Όσλο βρίσκεται η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη Νορβηγία και γενικότερα την Σκανδιναβία, ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, η κ. Κεφαλογιάννη θα έχει συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών, με σκοπό το άνοιγμα της Ελλάδας στις σκανδιναβικές χώρες, που αποτελούν μια δυναμική αγορά, με υψηλό οικονομικό επίπεδο τουριστών. Στόχος αυτών των επαφών με τους τουριστικούς φορείς είναι η επέκταση της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: Τουρισμός: 400.000 Πολωνοί θα έρθουν στην Ελλάδα το 2013

Η υπουργός Τουρισμού θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Υγείας της Νορβηγίας, Μπεντ Χαγέρ. Θα συζητηθούν θέματα ιατρικού τουρισμού, που είναι σε τροχιά ανάπτυξης στην Ελλάδα. Επιπλέον, η κ. Κεφαλογιάννη θα έχει συνάντηση και με τη διοίκηση του ασφαλιστικού φορέα της Νορβηγίας.

Τέλος, η υπουργός Τουρισμού θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης, με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας στην τουριστική αγορά της Νορβηγίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ