Τουρκικά ΜΜΕ: Στην Αθήνα ο Τσαβούσογλου στις 31 Μαΐου

Τουρκικά ΜΜΕ: Στην Αθήνα ο Τσαβούσογλου στις 31 Μαΐου
epa09137605 A handout photo made available by the Turkish Foreign Ministry's press office shows Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu (R) and Greek Foreign Minister Nikos Dendias (L) posing for a photo prior to their meeting in Ankara, Turkey, 15 April 2021. EPA/TURKISH FOREIGN MINISTRY PRESS OFFICE HANDOUt HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σύμφωνα με δημοσίευμα της YeniSafak, ο τούρκος ΥΠΕΞ θα έρθει στην Αθήνα την προσεχή Δευτέρα 31 Μαΐου προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Νίκο Δένδια.

Την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφτεί την Αθήνα ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της YeniSafak, ο τούρκος ΥΠΕΞ θα έρθει στην Αθήνα την προσεχή Δευτέρα 31 Μαΐου προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Νίκο Δένδια.

 

Σκοπός της συνάντησης θα είναι η συνέχει των συζητήσεων που ξεκίνησαν οι δύο πλευρές στην Άγκυρα αλλά και η προετοιμασία ενδεχόμενης συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν στις 14 Ιουνίου στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ.

Πάντως, προς το παρόν δεν έχει εκδοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση από την τουρκική πλευρά ούτε από την ελληνική για την ακριβή ημερομηνία της επίσκεψης.