Τους προορισμούς Αθήνας και Θεσσαλονίκης προωθεί η Turkish Airlines

Τους προορισμούς Αθήνας και Θεσσαλονίκης προωθεί η Turkish Airlines

Πέρυσι η αεροπορική εταιρεία εξυπηρέτησε περισσότερους από 550.000 επιβάτες από και προς Ελλάδα. 

Την περαιτέρω ανάπτυξη της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ως προορισμών του παγκόσμιου δικτύου της, αλλά και ως πύλες για τις ομορφιές της Ελλάδας, επιδιώκει η Turkish Airlines.

Σε αυτό το πλαίσιο, σε workshop που διοργάνωσε η εταιρεία στην Αθήνα σε συνεργασία με τη Malaga-Costa Del Sol και τον Ισπανικό Οργανισμό Τουρισμού, συμμετείχαν περισσότερα από 60 ταξιδιωτικά πρακτορεία από την Ελλάδα και τη Μάλαγα της Ισπανίας.

Κατά τη διάρκεια του workshop, τουριστικοί πράκτορες πραγματοποίησαν B2B συναντήσεις, προωθώντας προορισμούς και στις δύο χώρες, συζητώντας παράλληλα για επιχειρηματικές ευκαιρίες, προϊόντα και υπηρεσίες τουρισμού, στις δύο αγορές.

Όπως αναφέρει ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Ελλάδα, Alp Yavuzeser, πέρυσι η εταιρεία εξυπηρέτησε περισσότερους από 550.000 επιβάτες από και προς Ελλάδα. «Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε κομμάτι της διαρκώς αναπτυσσόμενης ελληνικής τουριστικής αγοράς και που συμβάλλαμε σε ακόμη μία χρονιά με ρεκόρ αφίξεων για την Ελλάδα», τονίζει ο ίδιος.

Η Turkish Airlines πραγματοποιεί εβδομαδιαία 42 πτήσεις μεταξύ Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Κωνσταντινούπολης. Από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2018, η εταιρεία εξυπηρέτησε σε όλο το δίκτυό της περισσότερους από 58.000.000 επιβάτες παγκοσμίως, ποσοστό κατά 12% υψηλότερο σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.