Τρ. Πειραιώς: Παρούσα στην 27η «Agrotica» μαζί με το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με τη συμμετοχή της η Τράπεζα Πειραιώς στην φετινή «Agrotica», επιθυμεί να υπογραμμίσει εκ νέου τη στήριξή της στην αγροτική οικονομία.

Παρούσα στην 27η διεθνή έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων «Agrotica» (1/2-4/2) δηλώνει η Τράπεζα Πειραιώς, μαζί με το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη», μέλος του ομίλου, που εστιάζει στην παροχή σύγχρονων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και συμβουλευτικών υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση, με τη συμμετοχή της η Τράπεζα Πειραιώς στην φετινή «Agrotica», επιθυμεί να υπογραμμίσει εκ νέου τη στήριξή της στην αγροτική οικονομία, παρουσιάζοντας τις ολοκληρωμένες τραπεζικές λύσεις που προσφέρει για την κάλυψη των αναγκών και ενημερώνοντας όλους τους εμπλεκόμενους με τον πρωτογενή τομέα για τα σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα και υπηρεσίες που έχει δημιουργήσει.

Στον εκθεσιακό χώρο της Τράπεζας Πειραιώς (Περίπτερο No 2, stand 32, 1oς όροφος) θα βρίσκονται ειδικευμένα στελέχη για να παρέχουν πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του Ομίλου, τα οποία απευθύνονται σε αγρότες, αγροτικές επιχειρήσεις, ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμούς, αλλά και σε συνδεδεμένες, με τον αγροτικό τομέα, επιχειρήσεις.

Στόχος των ανθρώπων του τραπεζικού ιδρύματος που ασχολούνται με τα της αγροτικής οικονομίας, είναι ο εντοπισμός και αξιοποίηση των ευκαιριών στον αγροτικό και στους συνδεδεμένους με αυτόν τομείς, με έμφαση στην αγροτική επιχειρηματικότητα και στην ανάπτυξη συλλογικών δράσεων. Παράλληλα, με την ανάπτυξη του καινοτόμου Προγράμματος Συμβολαιακής Τραπεζικής, μέσω της Τράπεζας Πειραιώς, διευκολύνεται η αντιμετώπιση βασικών διαρθρωτικών προβλημάτων της ελληνικής γεωργίας, ενώ με δεδομένη την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων του ομίλου υποστηρίζονται η καινοτομία και η τεχνολογική και οικολογική πρωτοπορία.