Τρεις απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Σιγκαπούρη από τη Singapore Airlines

Από τις 8 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου 2015 θα φεύγουν τρεις απευθείας πτήσεις εβδομαδιαίως από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για Σιγκαπούρη.

Με αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200ER θα πραγματοποιούνται δύο απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Σιγκαπούρη κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, ενώ η τρίτη πτήση θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο για το διάστημα 20 Ιουνίου έως και 15 Αυγούστου 2015.

Οι νέες πτήσεις θα προστεθούν στις 30 πτήσεις που ήδη πραγματοποιεί η εταιρεία εβδομαδιαίως από Αθήνα προς Σιγκαπούρη με τις Turkish Airlines και Aegean Airlines μέσω Κωνσταντινούπολης, καθώς και στις πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines μέσω Μιλάνου, Μονάχου, Φρανκφούρτης και Λονδίνου. Η εταιρεία πραγματοποιεί 18 πτήσεις εβδομαδιαίως από Θεσσαλονίκη προς Σιγκαπούρη μέσω Μονάχου και Φρανκφούρτης με πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines.

Στο πλαίσιο του προγράμματος “TAG Athens Project” που διαμορφώθηκε από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας της Αθήνας και την ανάπτυξη της κομβικής δυναμικής της, η Singapore Airlines και η Aegean Airlines ενισχύουν περαιτέρω τη συνεργασία τους με τη δημιουργία ενός ελκυστικού και τιμολογιακά ευέλικτου κοινού προϊόντος που περιλαμβάνει 7 πτήσεις από Βαλκάνια (Σόφια, Βουκουρέστι, Τίρανα, Βελιγράδι και Σκόπια), Κύπρο (Λάρνακα) και Ισραήλ (Τελ Αβίβ) προς την Αθήνα και στη συνέχεια προς τη Σιγκαπούρη.

O Τάκης Δημητρίου, διευθύνων σύμβουλος της Asian Aviation, του επίσημου εκπροσώπου της Singapore Airlines σε Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε: «Η Singapore Airlines έχει ισχυρή παρουσία στην Νοτιοανατολική, Ανατολική και Νότια Ασία, αλλά και στην Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι καθώς τη φετινή χρονιά ενισχύσαμε τη συνεργασία μας με την Aegean Airlines και το Ελευθέριος Βενιζέλος, εξυπηρετώντας ακόμα μεγαλύτερο κοινό από Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Βαλκάνια, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη διεθνή διασυνδεσιμότητα του Ελευθέριος Βενιζέλος Αθηνών».