World Travel Awards 2018: Τα «Όσκαρ του Τουρισμού» έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στην HotelBrain

World Travel Awards 2018: Τα «Όσκαρ του Τουρισμού» έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στην HotelBrain

Ο μεγαλύτερος τουριστικός θεσμός ταξίδεψε στην Αθήνα και βράβευσε τους κορυφαίους της Ευρώπης.

Στο ιστορικό κτήριο του Ζαππείου προσήλθαν οι σημαντικότερες προσωπικότητες του Τουρισμού απ’ όλη την Ευρώπη για να παραστούν στην Ευρωπαϊκή Τελετή της 25ης επετειακής διοργάνωσης των World Travel Awards 2018. O θεσμός των επονομαζόμενων και ως «Όσκαρ του Τουρισμού» ταξίδεψε στην Αθήνα, καθώς τη διοργάνωση της τελετής για το 2018 ανέλαβε η HotelBrai (κεντρική φωτογραφία)

Tα World Travel Awards εμπιστεύτηκαν στην HotelBrain τη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Τελετής τους μετά από τις συνεχόμενες βραβεύσεις της εταιρείας ως Κορυφαίας στο Management Ξενοδοχείων Ευρώπης & Ελλάδας (2015, 2016, 2017, 2018).

1/6
Ιδρυτής και Πρόεδρος της HotelBrain, Π. Παλαιολόγος, Πρόεδρος του ΞΕΕ, Α. Βασιλικός, Υπουργός Τουρισμού, Ε. Κουντουρά, Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ, Α. Χονδροματίδου, Διευθύνων Σύμβουλος της HotelBrain, Κ. Ζήκος
Duo Violins
Ρένα Μόρφη
Ιδρυτής και Πρόεδρος της HotelBrain, Π. Παλαιολόγος
Phantom Utopia
Υπουργός Τουρισμού, Ε. Κουντουρά, Πρόεδρος των WTA, Graham Cooke

Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς φαίνεται να ήταν η Ελλάδα καθώς  μέσα από τις βραβεύσεις της επισφραγίστηκε το γεγονός ότι αποτελεί έναν από τους Κορυφαίους Τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Συγκεκριμένα στηνΑθήνα απονεμήθηκε το βραβείο «Europes Leading City BreakDestination 2018», στον ΕΟΤ το βραβείο «Europes Leading NationalTourism Strategy & Campaign» και στο Athens Convention Bureau του Δήμου Αθηναίων το βραβείο «Europes Leading City Tourist Board 2018». Το παρών έδωσαν η Υπουργός Τουρισμού, Ε. Κουντουρά, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Κ. Τσέγας και ο Δήμαρχος της Αθήνας, Γ. Καμίνης, που παρέλαβαν τα αντίστοιχα βραβεία από τον CEO της HotelBrain, Κωνσταντίνο Ζήκο.

1/6
Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Κ. Τσέγας, Πρόεδρος των WTA, Graham Cooke
Διευθύνων Σύμβουλος της HotelBrain, Κ. Ζήκος, Δήμαρχος Αθηνών, Γ. Καμίνης
Διευθύνων Σύμβουλος της HotelBrain Capital, Γ. Λιακόπουλος, Μαρία Νικόλτσιου
Μοντέλα
Διευθύνων Σύμβουλος της HotelBrain Capital, Γ. Λιακόπουλος, Μαρία Νικόλτσιου
Η ομάδα της HotelBrain

Ως «Europes Leading Beach Destination» βραβεύτηκε η Πελοπόννησος, ως «Greeces Leading Island Destination» τα νησιά του Σαρωνικού και ως «Europes Leading Tourist Attraction 2018» η Ακρόπολη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι: Αντιπεριφερειάρχης  Πελ/σου, Ν. Νικολάκου, η Εντεταλμένη Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής, Ε. Δημοπούλου, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ, Χ. Καρίμαλης, ο Δήμαρχος Τήνου, Γ. Σιώτος, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γ. Ρέτσος, και ο Πρόεδρος του ΞΕΕ, Α. Βασιλικός.

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της HotelBrain, Πάνος Παλαιολόγος, δήλωσε: «Αυτή η διοργάνωση αποτελεί μια μεγάλη αναγνώριση και επιβράβευσηγια όλους του Ελληνικούς φορείς και τους επαγγελματίες στον τομέα του Τουρισμού, που όλοι μαζί δουλεύουμε σκληρά για να αναδείξουμε την Ελλάδα ως τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό της Ευρώπης».
Ο Ιδρυτής των World Travel Awards, Graham Cooke, δήλωσε: «Ήταν τιμή μας να συνεργαστούμε με την HotelBrain για τη διοργάνωση των WTA στην Αθήνα, η οποία τέθηκε υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Αθηνών. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τη φιλοξενία σ’ αυτή την υπέροχη πόλη».

1/6
Διευθύνων Σύμβουλος της HotelBrain, Κ. Ζήκος, Ιδρυτής και Πρόεδρος της HotelBrain, Π. Παλαιολόγος, Υπουργός Τουρισμού, Ε. Κουντουρά, Πρόεδρος του ΕΟΤ, Χ. Καρίμαλης
Sales Director της HotelBrain, Ρ. Κόρμπου, Δ. Πανόπουλος
Αντιπεριφερειάρχης Πελ/σου, Ν. Νικολάκου, Πρόεδρος των WTA, Graham Cooke
Εντεταλμένη Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής, Ε. Δημοπούλου, Δ. Πανόπουλος
Αντιδήμαρχος Τήνου, Ν. Δεληγιάννη, Δήμαρχος Τήνου, Γ. Σιώτος
Το Ζάππειο κατά τη διάρκεια του cocktail reception