Τρεις ημέρες μόνο για την καριέρα σας

Τρεις ημέρες μόνο για την καριέρα σας

Οι Ημέρες Καριέρας 2014 θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Οκτωβρίου στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων με ένα πλήθος ομιλιών και εκδηλώσεων. 

Το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του δικτύου CareerBuilder.com, διοργανώνει το Φεστιβάλ Καριέρας στις 10, 11 και 12 Οκτωβρίου 2014 στην «Τεχνόπολις», Δήμου Αθηναίων.

Για τρεις ημέρες, η καρδιά της αγοράς εργασίας χτυπά στο μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη στην Ελλάδα. Εργασία, Επιχειρηματικότητα και Εκπαίδευση συναντώνται στο Φεστιβάλ Καριέρας 2014!

Το τριήμερο Φεστιβάλ Καριέρας απευθύνεται σε όλους: σε εκείνους που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, σε εκείνους που θέλουν να εξελίξουν την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία, σε όλους όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Μια ακόμη καινοτομία φέτος αποτελεί το Up Event, οι ομιλίες διακεκριμένων προσωπικοτήτων από όλους τους τομείς εργασίας, οι οποίοι, μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, παρουσιάζουν με τρόπο βιωματικό τις τάσεις στην εργασία και υποδεικνύουν μέσω της δικής τους ιστορίας τον τρόπο να κάνουμε πραγματικότητα την ιδέα μας! Το Up Event θα πραγματοποιηθεί και τις τρεις ημέρες του Φεστιβάλ Καριέρας 2014 στο αμφιθέατρο του 9.84 στην «Τεχνόπολις» και το πρόγραμμα των ομιλιών θα ανακοινωθεί σύντομα.

Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου με τη λήξη της πρώτης ημέρας του Up Event θα ακολουθήσει Live συναυλία των Penny & The Swingin’ Cats και των The Burger Project στην κεντρική αυλή της «Τεχνόπολις», Δήμου Αθηναίων.

Ανάμεσα στου ομιλητές του Up Event θα βρεθεί και ο διευθυντής του FortuneGreece, Σωτήρης Δανέζης.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 4.30 μ.μ. – 8.30 μ.μ.

Up Event στο αμφιθέατρο του 9.84 και live streaming του που θα αναμεταδίδεται στην κεντρική πλατεία της «Τεχνόπολις», Δήμου Αθηναίων. Στον ίδιο χώρο θα βρίσκονται και περίπτερα εταιριών και οργανισμών καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, οι εκπρόσωποι των οποίων, θα δίνουν συμβουλές και πληροφορίες για θέματα: εθελοντισμού, επιδοτούμενων προγραμμάτων για ανέργους όλων των ηλικιών, freelancing και πώς να ξεκινήσεις το δικό σου start-up, career counseling και εναλλακτικών επαγγελμάτων (π.χ. γεωργία, νέες καλλιέργειες κ.λπ.)

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 8.30 μ.μ. – 10.30 μ.μ.:

Live Penny & The Swingin’ Cats και The Burger Project

Ομιλητές Παρασκευής: Βίκυ Καγιά, Θοδωρής Τσεκούρας, BEFORELIGHT, Μίλτος Σωτηριάδης, και Τσεμπερόπουλος Γιώργος

Σάββατο- Κυριακή, 11-12 Οκτωβρίου 10 π.μ. – 6 μ.μ. Ημέρες Καριέρας

Εκτός από τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες του Up Event, οι επισκέπτες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά εκπροσώπους από τις μεγαλύτερες εταιρίες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, να ενημερωθούν για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα από τους πιο έγκυρους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και να γνωρίσουν start up επιχειρήσεις! Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, οι υποψήφιοι συναντούν κι επικοινωνούν με τις εταιρίες, κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς κι εκπαιδευτικούς οργανισμούς που απαρτίζουν την αγορά εργασίας και εκπαίδευσης.

To kariera.gr και το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece προβάλλοντας κοινωνική ευαισθησία και κινούμενοι στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέρουν τη δυνατότητα σε ένα συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας που ανήκει σε ευάλωτη οικονομικά/κοινωνικά ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία. Για να μπορέσει κάποιος να κάνει αίτηση για την υποτροφία θα πρέπει απαραίτητα να επισκεφτεί τις Ημέρες Καριέρας στις 11 ή 12/10.

Η οnline sales, ως Customer Experience Provider παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεφωνικής εκπροσώπησης στους κορυφαίους της αγοράς. Επενδύοντας διαρκώς στους ανθρώπους που την πλαισιώνουν συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στο μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη στην Ελλάδα, το Up Event του τριήμερου Φεστιβάλ Καριέρας 2014. Η εταιρεία, υποστηρίζοντας τους υποψηφίους στην ανεύρεση εργασίας, κατά την διάρκεια του event θα καθοδηγεί τους επισκέπτες για το πώς θα δημιουργήσουν οι ίδιοι τις προϋποθέσεις για μια πετυχημένη επαγγελματική πορεία στην online sales.

Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα για δωρεάν career counseling και προσωπική συμβουλευτική για θέματα εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η είσοδος στο Φεστιβάλ Καριέρας 2014 είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες, με απαραίτητη την online εγγραφή στο www.kariera.gr ή το www.careerdays.gr.

Ομιλητές Σαββατοκύριακου: Δημήτρης Κουτσολιούτσος, Μαργαρίτα Μυτιληναίου, Ανδρέας Στεφανίδης, Αγάπη Τσακπίνογλου, Κώστα Βογιατζής (Πάνελ), Σωτήρης Δανέζης, Επιστήμη Μπινάζη, Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Φώτης Κοκοτός, Σπύρος Νομπιλάκης, Γιάννης Ζαγοριανάκος, Ευθυμίου Μαρία, Ελένη Κωστίκα, Κίμων Φραγκάκης, Δημήτρης Κιούκης, Νίκος Πατρελάκης.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα υπάρξουν παράλληλες εκδήλωσες με ενδιαφέρουσες συζητήσεις από την Έθελ Αγγελάτου (LinkedIn Trainer | Career Branding Coach kariera.gr), Κατερίνα Φλάκα (Εθνική Συντονίστρια του Δικτύου Eures(OAEΔ)), Βασίλειο Βέλκο (Career Services Manager Kariera.gr), Όλγα Λεονταρή (Business Development Support Manager, Cambridge English Southern Europe), Μαρία Μωραγιάννη (Διευθύντρια του Career and Alumni Office ALBA Graduate Business School at The American College of Greece), Δημήτρη Γκανούδη (General Manager Great Place to Work Hellas) και άλλους.

 Δείτε τι είπε ο Αλέξανδρος Φουρλής, διευθύνων σύμβουλος της «Καριέρα Α.Ε.» στο FortuneGreece λίγο πριν τις περσινές Ημέρες Καριέρας