Τρίτος θάνατος από κορωνοϊό σήμερα: Κατέληξε 51χρονη στο «Θριάσιο»

Τρίτος θάνατος από κορωνοϊό σήμερα: Κατέληξε 51χρονη στο «Θριάσιο»
Παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», 19 καινούριοι αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας, που θα εξοπλίσουν άμεσα αντίστοιχες νέες κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, και πιο συγκεκριμένα στη ΜΕΘ του Κέντρου Αναπνευστικής Ανεπάρκειας και στη ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής, την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020. Οι αναπνευστήρες που παραδόθηκαν είναι το πρώτο μέρος της δωρεάς της εταιρείας «Παπαστράτος». Τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν στο Υπουργείο Υγείας άλλοι 31, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό της δωρεάς της «Παπαστράτος», σε 50 καινούριους αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ/SOTIRIS KYPRAIOS Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στους 288 οι νεκροί στη χώρα μας.

Στους 288 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας, με τρεις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους τις τελευταίες ώρες.

Τελευταίο θύμα στον θλιβερό κατάλογο μία 51χρονη. Η γυναίκα νοσηλευόταν σε ΜΕΘ στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας και είχε υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα κατέληξαν ένας 74χρονος και ένας 83χρονος από την Αθήνα. Ο 74χρονος νοσηλευόταν από τις 27 Αυγούστου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» και είχε υποκείμενα νοσήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη ΙΙ και υποθυρεοειδισμό.

Ο 83χρονος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» διασωληνωμένος. Δεν είναι γνωστό, μέχρι τώρα, αν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.