Turkish Airlines: Ένα αεροσκάφος αφιερωμένο στο φετινό UEFA EURO

Turkish Airlines: Ένα αεροσκάφος αφιερωμένο στο φετινό  UEFA EURO

Η παρθενική πτήση του αεροσκάφους της εταιρείας με τα χρώματα της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε προς το Παρίσι.

Για τον εορτασμό του UEFA EURO 2016 αυτό το καλοκαίρι, η Turkish Airlines παρουσιάζει το επιβατικό αεροσκάφος τύπου A330 300 θέσεων,  με τα χρώματα της διοργάνωσης. Το αεροσκάφος πραγματοποίησε την παρθενική του πτήση προς το Παρίσι, την πόλη του φετινού τελικού, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου και αποτελεί μία μόνο από τις ξεχωριστές ενέργειες που έχει σχεδιάσει η Turkish Airlines, ενόψει της φετινής διοργάνωσης.

Την εξωτερική εμφάνιση του αεροσκάφους επιμελήθηκαν η UEFA και η Turkish Airlines, ως μέρος της συνεργασίας τους αλλά και του ρόλου της Turkish Airlines, ως Επίσημη Συνεργάτης Αεροπορική Εταιρεία του EURO 2016. Στα πλαίσια της χορηγίας, η αεροπορική εταιρεία θα ανακοινώσει μια σειρά από διαγωνισμούς δωρεάν εισιτηρίων, μοναδικές θεματικές εμπειρίες στο αεροδρόμιο, καθώς και «Fan Zones» σε όλες τις γαλλικές πόλεις που φιλοξενούν αγώνες, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής τους τον Ιούνιο.

Ως η κορυφαία αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για πέμπτη συνεχή χρονιά*, η Turkish Airlines λαμβάνει ενεργό δράση στις αθλητικές διοργανώσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ευρώπης. Η παγκόσμια απήχηση του ποδοσφαίρου και η δύναμή του να ενώνει, αντικατοπτρίζεται και στη θέση του αερομεταφορέα, ως η αεροπορική εταιρεία που πετά σε περισσότερες χώρες από κάθε άλλη.

Ο Ahmet Olmuştur, Chief Marketing Officer (CMO) της Turkish Airlines δηλώνει: «Το ποδόσφαιρο ενώνει με μοναδικό τρόπο τους ανθρώπους, απομονώνει κοινωνικούς και πολιτιστικούς φραγμούς και ενώνει γύρω από το αμοιβαίο πάθος για το παιχνίδι. Έχουμε την προνομιακή θέση να συνδέουμε καθημερινά, ανθρώπους από όλον τον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στο φετινό EURO. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος είναι μία από τις πολλές ενέργειες που έχουμε προγραμματίσει, για να ενθουσιάσουμε τους φιλάθλους και τους επιβάτες μας, καθώς πλησιάζουμε στην έναρξη της διοργάνωσης.»

Ο Guy-Laurent Epstein, Marketing Director στην UEFA Events SA, αναφέρει: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τις ιδέες, της για πρώτη φορά αεροπορικής εταιρείας συνεργάτη μας, πραγματικά να απογειώνονται. Θα είναι φανταστικό να παρακολουθούμε το αεροσκάφος να ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη, μεταφέροντας τους φιλάθλους μαζί, στη γιορτή των καλύτερων του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς πλησιάζουμε στην έναρξη του UEFA EURO 2016 στις 10 Ιουνίου.»

Το αεροσκάφος με τα χρώματα του UEFA EURO 2016, θα πετάξει σε επιλεγμένο αριθμό προορισμών του δικτύου της Turkish Airlines. Η αεροπορική εταιρεία πετά αυτήν τη στιγμή σε περισσότερους από 280 προορισμούς. Οι φίλαθλοι της διοργάνωσης μπορούν να συμμετέχουν στη συζήτηση στα social media για το EURO, χρησιμοποιώντας το hashtag #eurointhesky.