Twitter: Ο επικεφαλής ασφάλειας επωνυμίας και ποιότητας διαφημίσεων αποχώρησε από την εταιρεία

Twitter: Ο επικεφαλής ασφάλειας επωνυμίας και ποιότητας διαφημίσεων αποχώρησε από την εταιρεία
(FILES) This file illustration photo taken on October 26, 2020 shows the logo of US social network Twitter displayed on the screen of a smartphone and a tablet in Toulouse, southern France. - Twitter announced on April 5, 2022 that it will soon start testing an edit button at its monthly subscription service. The ability to tweak tweets after firing them off has been a feature users have long yearned for at the one-to-many messaging platform. (Photo by Lionel BONAVENTURE / AFP) Photo: AFP
Το Twitter έχασε άλλον έναν επικεφαλής εμπιστοσύνης μετά την εξαγορά της εταιρείας από τον Έλον Μασκ πέρυσι.

Ο επικεφαλής ασφάλειας επωνυμίας και ποιότητας διαφημίσεων του Twitter, A.Τζ. Μπράουν, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το θέμα την Παρασκευή. Πρόκειται για τον δεύτερο ηγέτη ασφαλείας που αναχωρεί σε λίγες μέρες, λέει το Reuters.

Η τελευταία αποχώρηση προσθέτει μια αυξανόμενη πρόκληση για τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο του Twitter, Linda Yaccarino, ακόμη πριν καλά καλά αναλάβει τον ρόλο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Πέμπτη, η Ella Irwin, είπε στο Reuters ότι παραιτήθηκε από το ρόλο της ως αντιπρόεδρος προϊόντος για την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια στην εταιρεία κοινωνικών μέσων, όπου επέβλεπε τις προσπάθειες εποπτείας περιεχομένου και συχνά απαντούσε στους χρήστες με ερωτήσεις σχετικά με τους λογαριασμούς που είχαν ανασταλεί.

Ο Μπράουν εργαζόταν για την αποτροπή εμφάνισης διαφημίσεων δίπλα σε ακατάλληλο περιεχόμενο.

Το Platformer και η Wall Street Journal ανέφεραν νωρίτερα την αποχώρηση του Μπράουν.

Από τότε που ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, εξαγόρασε το Twitter τον Οκτώβριο, η πλατφόρμα δυσκολεύτηκε να διατηρήσει τους διαφημιστές, οι οποίοι ήταν επιφυλακτικοί σχετικά με την τοποθέτηση των διαφημίσεών τους μετά την απόλυση χιλιάδων υπαλλήλων της εταιρείας.

Η πρόσληψη της Yaccarino από τον Μασκ, πρώην επικεφαλής διαφημίσεων στο NBCUniversal της Comcast, σηματοδότησε ότι οι πωλήσεις διαφημίσεων παρέμειναν προτεραιότητα για το Twitter, ακόμη και όταν εργάζεται για την αύξηση των εσόδων από συνδρομές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: