Τζαμαρία καταστήματος έσπασε στο Μαρούσι γεμίζοντας την Κηφισίας γυαλιά

Τζαμαρία καταστήματος έσπασε στο Μαρούσι γεμίζοντας την Κηφισίας γυαλιά

Προβλήματα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Μετά από τις πτώσεις δέντρων, ο δυνατός άνεμος έσπασε όλη τη τζαμαρία καταστήματος γεμίζοντας το πεζοδρόμιο και τη δεξιά λωρίδα του δρόμου μεγάλα κομμάτια από γυαλί, χωρίς απ’ ότι φαίνεται να υπάρχει τραυματισμός. Πρόκειται για την αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων SEAT στην Λεωφόρο Κηφισίας.

Από τη δεξιά πλευρά το τζάμι έσπασε ολοσχερώς, ενώ από την πρόσοψη έχει καταρρεύσει η μισή βιτρίνα. Ένα μεγάλο κομμάτι τζάμι έχει ραγίσει, κρατιέται από την μία πλευρά στον τοίχο και κινείται ανάλογα με τη φορά του αέρα. Όταν ο άνεμος δυναμώνει μικρά κομμάτια γυαλί φεύγουν και πέφτουν στο πεζοδρόμιο αλλά και στο δρόμο.

Διαβάστε ακόμη: Προβλήματα σε δρόμους και λιμάνια από ισχυρούς ανέμους

Η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο και απομακρύνει τους πεζούς, προκειμένου να μην υπάρξουν τραυματισμοί. Η μία λωρίδα του δρόμου είναι κλειστή και γεμάτη από γυαλιά. Το κατάστημα προσπαθεί να σπάσει προσεκτικά και το υπόλοιπο ραγισμένο τζάμι προτού πέσει από τον αέρα βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τους πεζούς όσο και τα διερχόμενα οχήματα. Αυτή τη στιγμή προσπαθούν τα μαζέψουν την σπασμένη βιτρίνα προκειμένου να απελευθερωθεί η λωρίδα κυκλοφορίας.

Δείτε τις φωτογραφίες στο peoplegreece.com