Τζανκάρλο Εσποσίτο: Ο «πόλεμος» προσφορών για την αυτοβιογραφία του σταρ και ο εκδοτικός που… επικράτησε

Τζανκάρλο Εσποσίτο: Ο «πόλεμος» προσφορών για την αυτοβιογραφία του σταρ και ο εκδοτικός που… επικράτησε
Giancarlo Esposito arrives at the AMC Networks' 'AMC Presents: Storytelling Uncompromised' Emmy FYC Event For 'Dark Winds' Season 2, 'Monsieur Spade' And 'Parish' held at the Wolf Theatre at Saban Media Center at the Academy of Television Arts and Sciences on May 21, 2024 in North Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
«Το βιβλίο θα αποκαλύψει τη μοναδική ιστορία του δεύτερου παιδιού ενός Ιταλού σκηνογράφου και μιας μαύρης Αμερικανίδας τραγουδίστριας όπερας».

Ο Τζανκάρλο Εσποσίτο είναι έτοιμος να διηγηθεί την ιστορία της ζωής του.

Μετά από έναν πόλεμο προσφορών ο εκδοτικός όμιλος Crown Publishing Group, σε συνεργασία με την Sugar23 Books, θα κυκλοφορήσουν την αυτοβιογραφία του σταρ της επικής σειράς «Breaking Bad».

«Το βιβλίο θα αποκαλύψει τη μοναδική ιστορία του δεύτερου παιδιού ενός Ιταλού σκηνογράφου και μιας μαύρης Αμερικανίδας τραγουδίστριας όπερας. Γεννημένος στην Ευρώπη στα τέλη της δεκαετίας του ΄50 και αναγνωρίζοντας την ιταλική του καταγωγή, δεν βίωσε κανένα ρατσισμό μέχρι που οι γονείς του μετακόμισαν στο Έλμσφορντ της Νέας Υόρκης» αναφέρει η επίσημη περιγραφή.

«Μέσα από μια τραγική εξέλιξη σε ηλικία οκτώ ετών ο ηθοποιός γίνεται το μοναδικό μέλος που συντηρεί τη οικογένεια του, καθώς συμμετέχει σε ένα μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από εκατοντάδες ρόλους και βραβεία, βρίσκεται χρεοκοπημένος, ζώντας σε έναν αχυρώνα, χωρισμένος και ανήμπορος να συντηρήσει τις τέσσερις κόρες του. Τότε ήρθε το τηλεφώνημα που του άλλαξε τη ζωή… ‘Breaking Bad’».

Σε πρόσφατη εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή για την προώθηση της νέας δραματικής σειράς του AMC «Parish» ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν τόσο απένταρος εκείνη την εποχή που σκεφτόταν να οργανώσει τη δολοφονία του, έτσι ώστε τα παιδιά του να έχουν κάποια οικονομική βοήθεια χάρη στα χρήματα της ασφάλειας ζωής του.

Σύμφωνα με το Variety, o Richard Pine της InkWell Management και ο μακροχρόνιος μάνατζερ του, Josh Kesselman της Sugar23 βοήθησαν στην επίτευξη της συμφωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: