Τζόνσον: Φεύγουμε από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου ό,τι και αν γίνει

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνεχίζουμε να αναμασάμε το θέμα, όταν αυτό που θέλει ο λαός, αυτό που θέλουν οι υπέρμαχοι του Brexit, αυτό που θέλουν οι υπέρμαχοι της παραμονής στην ΕΕ, αυτό που όλος ο κόσμος θέλει, είναι να τελειώνουμε με το θέμα και να προχωρήσουμε, σημείωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Στην ομιλία του, με την οποία κλείνει τις εργασίες του το Συνέδριο του Συντηρητικού Κόμματος, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας σημείωσε, σύμφωνα με το Reuters,  για την αποχώρηση της χώρας από την ΕΕ στα τέλη Οκτωβρίου:

«Συνεχίζουμε να αναμασάμε το θέμα του Brexit, όταν αυτό που θέλει ο λαός, αυτό που θέλουν οι υπέρμαχοι της εξόδου, αυτό που θέλουν οι υπέρμαχοι της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ενωση, αυτό που όλος ο κόσμος θέλει, είναι να τελειώνουμε με το θέμα, με ηρεμία και λογική, και να προχωρήσουμε.

»Και γι’  αυτό, αποχωρούμε από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου ό,τι και αν γίνει. Ας το κάνουμε. Μπορούμε, πρέπει και θα το κάνουμε… Θα εργαστούμε για μία συμφωνία με τους φίλους μας στην ΕΕ, αλλά ό,τι και αν γίνει, πρέπει να φύγουμε μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου».

Σχετικά άρθρα