Β. Καζάς (Grant Thornton): Στόχος η ομαλή πλοήγηση σε αχαρτογράφητα νερά

Β. Καζάς (Grant Thornton): Στόχος η ομαλή πλοήγηση σε αχαρτογράφητα νερά
Σε επιστολή του αναφέρει ως κύριο μέλημα για την ομάδα της Grant Thornton τη διασφάλιση της υγείας των ανθρώπων, των συνεργατών και της κοινωνίας.

Ψυχραιμία συνέστησε στις τρέχουσες έκτακτες συνθήκες ο Βασίλης Καζάς, Managing Partner της Grant Thornton, τονίζοντας ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε σωστές αποφάσεις που θα έχουν τη δυναμική να μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον, κοινωνικά και επιχειρηματικά.

Σε επιστολή του αναφέρει ως κύριο μέλημα για την ομάδα της Grant Thornton τη διασφάλιση της υγείας των ανθρώπων, των συνεργατών και της κοινωνίας.

Ακολουθώντας τις οδηγίες των εθνικών και διεθνών φορέων, η εταιρεία έχει προχωρήσει στην εφαρμογή όλων εκείνων των μέτρων που συμβάλλουν στην προφύλαξη της υγείας όλων αλλά και στην επιβράδυνση της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού. Η εταιρεία έχει αναβάλλει όλα τα συνέδρια και τις ημερίδες που είχε προγραμματίσει, ανέστειλε τα επαγγελματικά ταξίδια των στελεχών της, περιόρισε τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες κι έχει δομήσει πλάνο τηλεδιασκέψεων για την αποτελεσματική συνέχιση των δραστηριοτήτων της. Επίσης, έχει καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάκτησης σε περίπτωση καταστροφής (Distaster Recovery Plan), καθώς και σχέδιο συνέχισης των δραστηριοτήτων (Business Continuity Plan), τα οποία πιστοποιούν την ικανότητα των υφιστάμενων τεχνολογικών υποδομών και ευρύτερων πόρων να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των πελατών της.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καζάς αναφέρει στην επιστολή του ότι η εταιρεία εργάζεται για να ελαχιστοποιηθούν οι συνέπειες της κρίσης στους πελάτες της ενώ είναι σε διαρκή επικοινωνία με το παγκόσμιο δίκτυο της Grant Thornton, με στόχο να καλύψει αδιάλειπτα και σε διεθνές επίπεδο όλες τις ανάγκες που θα προκύψουν.

«Προτεραιότητά μας είναι η εύρεση λύσεων και η παροχή προτάσεων που θα συμβάλλουν στην ομαλή πλοήγηση των συνεργατών μας στα αχαρτογράφητα νερά που ταξιδεύουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι μέσα από τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, μπορούμε πάντα να ανακαλύπτουμε νέες ευκαιρίες. Η μεγαλύτερη ευκαιρία είναι ότι αυτή η κρίση μας έφερε πιο κοντά, όσο ποτέ άλλοτε. Ας συνεχίσουμε όλοι μαζί να είμαστε ευέλικτοι και να προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, έτσι ώστε να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην εύρυθμη λειτουργία όχι μόνο της οικονομίας, αλλά και της κοινωνίας συνολικά», καταλήγει.