Βανέσα Αρχοντίδου & Χριστίνα Φλαμπούρη: Οι πρώτες Ελληνίδες που πάτησαν στο Έβερεστ «κατεβαίνουν» στο στούντιο του Business Monitor

Βανέσα Αρχοντίδου & Χριστίνα Φλαμπούρη: Οι πρώτες Ελληνίδες που πάτησαν στο Έβερεστ «κατεβαίνουν» στο στούντιο του Business Monitor
Ανέβασαν την ελληνική σημαία στην κορυφή του Έβερεστ με υψόμετρο 8.848 μέτρα – Aυτό το Σάββατο εξηγούν πώς τα κατάφεραν, ποια εμπόδια συνάντησαν και ποιο είναι το μεγάλο κίνητρο τους.

H εκπομπή Business Monitor επιστρέφει αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00 στον «αέρα» του News 24/7 Radio στους 88,6, με τον Τάσο Ζάχο Editor in Chief του FortuneGreece.com.

Στην εκπομπή φιλοξενούνται δύο ξεχωριστές κυρίες με ιδιαίτερη δύναμη, αντοχή και θέληση.

Η Χριστίνα Φλαμπούρη και η Βανέσσα Αρχοντίδου έγιναν οι πρώτες Ελληνίδες  που πάτησαν στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου, το περίφημο Έβερεστ.

Συγκεκριμένα, οι δύο αλπινίστριες, που εργάζονται στον χώρο των επιχειρήσεων, ξεκίνησαν στις 5 Απριλίου, με την ελπίδα να καταφέρουν να ανεβάσουν την ελληνική σημαία στην κορυφή του Έβερεστ με υψόμετρο 8.848 μέτρα και τα κατάφεραν. Στις 20 Μαΐου η ελληνική γυναικεία αποστολή κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του κόσμου.

H Βανέσσα Αρχοντίδου

Το κατόρθωμά τους αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «7 κορυφές», που στηρίζει το project «A Woman Can Be», με το οποίο έχουν στόχο να δείξουν τη μεγάλη δύναμη που κρύβουν μέσα τους οι γυναίκες.

Η Χριστίνα Φλαμπούρη

Το Έβερεστ  ήταν η έκτη κορυφή που κατέκτησαν και το Σάββατο «κατεβαίνουν» από το βουνό στο στούντιο της εκπομπής!

Mη τις χάσετε…συντονιστείτε στο Business Monitor 13:00 – 14:00!