Vanessa Bryant: Το σπαρακτικό μήνυμα για την κόρη της, Gianna – «Παιδί μου, μου λείπεις!»

Vanessa Bryant: Το σπαρακτικό μήνυμα για την κόρη της, Gianna – «Παιδί μου, μου λείπεις!»

Σχεδόν δύο εβδομάδες από τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, της 13χρονης κόρης του, Τζιάνα και άλλων επτά ανθρώπων, η σύζυγός του άσσου του ΝΒΑ και μητέρα της άτυχης έφηβης προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της απώλειάς τους.

Η τελετή που έγινε στο σχολείο της 13χρονης και στη μνήμη της φαίνεται ότι έκανε τη μητέρα της Βανέσα Μπράιαντ για πρώτη φορά μετά το τραγικό δυστύχημα να γράψει ένα από καρδιάς μήνυμα για την κόρη της, ένα μήνυμα που συγκλόνισε τους πάντες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Jersey Retirement ❤️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) στις

«Τζιάνα μου. Θέε μου, μου λείπεις. Ήμουν τόσο τυχερή που αξιωνόμουν επί 13 χρόνια να ξυπνάω και να αντικρίζω το πανέμορφο πρόσωπό σου και το υπέροχο χαμόγελό σου που ευχόμουν να το αντικρίζω μέχρι την τελευταία μου πνοή. Η μαμά σ’ αγαπάει μέχρι το φεγγάρι και πίσω. Μέχρι το άπειρο κι άλλο τόσο».

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ, ωστόσο, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον τρόπο που το Harbor Day School, δάσκαλοι και συμμαθητές τίμησαν την κόρη τους, μια σπουδαία μαθήτρια και αθλήτρια όπως αναφέρουν, που τίμησε τη μπασκετική φανέλα της με το Νο 2.

Πηγή: peoplegreece.com