Βαγγέλης Ανδρικόπουλος: Ο Έλληνας στη λίστα «30Under30» του περιοδικού Forbes

Βαγγέλης Ανδρικόπουλος: Ο Έλληνας στη λίστα «30Under30» του περιοδικού Forbes

Ένας από τους τριάντα νέους κάτω των τριάντα ετών που ξεχώρισε στο αμερικανικό περιοδικό για τις επιδόσεις του στον τομέα των Οικονομικών.

Το Forbes δημοσίευσε τη λίστα «30Under30» και στην κατηγορία «Finance Europe» βρίσκεται το όνομα ενός Ελληνα, του Βαγγέλη Ανδρικόπουλου.

Ο Βαγγέλης Ανδρικόπουλος είναι ένας από τα 30 πρόσωπα που ξεχώρισε το Forbes στον τομέα των Οικονομικών.

Ο 28χρονος, απόφοιτος του ΤΕΙ Πειραιά και με Bachelor στο Πανεπιστήμιο του Γουεστμίνιστερ, ζει και εργάζεται στο Λονδίνο ως αναλυτής στην Outlier Ventures, εδώ και έναν χρόνο. Η εταιρεία επενδύει σε projects που αφορούν νέες τεχνολογίες.

Ο Βαγγέλης Ανδρικόπουλος έχει εργαστεί σε εταιρείες όπως ο κολοσσός Virgin, στην οποία κατείχε τη θέση του Virgin Startup Mentor.

Η λίστα του Forbes «30Under30» κάθε χρόνο ξεχωρίζει νέους και νέες κάτω 30 ετών σε διάφορους τομείς. Η φετινή λίστα περιλαμβάνει 300 νέους σε δέκα κατηγορίες, από 34 ευρωπαϊκές χώρες και 22 από τον υπόλοιπο κόσμο. Πρόκειται για τολμηρούς «παίκτες» που παίρνουν ρίσκα και φέρνουν μια νέα πνοή στην επαγγελματική δραστηριότητα, δείχνοντας ότι το μέλλον παραμένει λαμπρό.

Οι συντάκτες του Forbes εξέτασαν χιλιάδες υποψηφίους και ζήτησαν από τους ειδικούς να καταρτίσουν τον κατάλογο και να εξασφαλίσουν ότι κάθε μέλος, είτε πρόκειται για κορυφαίο μουσικό είτε για ιδρυτή εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, είναι ηγέτης της βιομηχανίας του.