Βασίλης Ψάλτης (Alpha Bank): Η εισαγωγή της Dimand στο Χρηματιστήριο είναι η μεγαλύτερη μετά το 2007

Βασίλης Ψάλτης (Alpha Bank): Η εισαγωγή της Dimand στο Χρηματιστήριο είναι η μεγαλύτερη μετά το 2007
Βασίλης Ψάλτης Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το «παρών» στη σημερινή έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Alpha Bank, Βασίλης Ψάλτης, με αφορμή την έναρξη διαπραγμάτευσης της μετοχής της Dimand S.A.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Ψάλτης σημείωσε: «Με μεγάλη μου χαρά βρίσκομαι σήμερα εδώ, την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών της Dimand στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Σε ένα περιβάλλον αβεβαιότητας στις διεθνείς χρηματαγορές, η Dimand απέδειξε τη δυναμική και τις ισχυρές προοπτικές της, επιτυγχάνοντας ουσιαστικά την πρώτη πραγματικά μεγάλου μεγέθους εισαγωγή νέας εταιρείας από το 2007. H σχέση της Alpha Bank με την Dimand δεν περιορίζεται στον ρόλο του συμβούλου έκδοσης και του συντονιστή κύριου αναδόχου.

Ως η κύρια / βασική τράπεζα συνεργασίας, έχουμε διοργανώσει χρηματοδοτήσεις άνω των 250 εκατ. ευρώ για εμβληματικά έργα αστικών αναπλάσεων και ανάπτυξης ακινήτων, όπως ενδεικτικά ο Αγ. Διονύσιος και ο Πύργος στον Πειραιά, η περιοχή της Ομόνοιας, ο Βοτανικός. Υποστηρίξαμε, δηλαδή, όλη την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας μέχρι και σήμερα.

Ως Τράπεζα δεσμευόμαστε να στηρίξουμε και άλλα τέτοια επιτυχημένα σχέδια – που συμβάλλουν στην εμβάθυνση της ελληνικής κεφαλαιαγοράς και θέτουν την ελληνική οικονομία σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης».