Βάζει προσωρινό «λουκέτο» η ελληνική αεροπορική Sky Greece

Βάζει προσωρινό «λουκέτο» η ελληνική αεροπορική Sky Greece

Την αναστολή της πτητικής λειτουργίας της εταιρείας ανακοίνωσε την Παρασκευή η διοίκηση της.

Στην ανακοίνωση της αναστολής της λειτουργίας της χωρίς να διευκρινίζει μέχρι πότε προχώρησε η Sky Greece, με ανακοίνωση της διοίκησής της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αναστέλλεται προσωρινά το σύνολο των λειτουργιών της καθώς η εταιρεία αναφέρει ότι αντιμετώπισε σειρά οικονομικών προβλημάτων λόγω της τροπής που πήραν τα πράγματα στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

«Παρά τη μεγάλη μείωση στα εισιτήρια, η εταιρεία προσπάθησε να διατηρήσει το πρόγραμμά της» αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ ήδη έχει κατέβει η σελίδα της στο Facebook.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης η Skygreece «αφού ζητάει συγγνώμη από όλους τους επιβάτες της, οι οποίοι έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση της εταιρείας σημειώνει, ότι οι ιδρυτές, διευθυντές και υπάλληλοι της SkyGreece φροντίζουν για τους επιβάτες τους και εργάζονται επισταμένως για την επίλυση του προβλήματος».

Επίσης η εταιρεία καλεί τους επιβάτες να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα για την εξεύρεση λύσης ενώ σχετική οδηγία έχει αναρτήσει στην σελίδα της στο facebook και η καναδική πρεσβεία στην Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες είχαν παρουσιαστεί καθυστερήσεις και συμπτύξεις πτήσεων οι οποίες – σύμφωνα με την διοίκηση – οφείλονταν σε τεχνικά προβλήματα που είχαν προκύψει, με αποτέλεσμα να είναι στον «αέρα» πολλοί επιβάτες που την είχαν επιλέξει.

Η Sky Greece ξεκίνησε ως μια προσπάθεια ομογενών από τον Καναδά για την δημιουργία της πρώτης ελληνικής υπερατλαντικής αεροπορικής εταιρείας, αλλά μάλλον καταλήγει άδοξα.  Η εταιρεία ξεκίνησε στις 17 Μαΐου τις πτήσεις της από το Τορόντο για την Αθήνα και μία εβδομαδιαία πτήση από το Τορόντο για Θεσσαλονίκη.