Venture Friends: Επενδύει στο ελληνικό startup Funkmartini 350.000 ευρώ

Venture Friends: Επενδύει στο ελληνικό startup Funkmartini 350.000 ευρώ
Photo:

Συνολικά η υπηρεσία-marketplace για υπηρεσίες ομορφιάς έλαβε 510.000 ευρώ.

Σε μια ακόμα επένδυση σε ελληνική startup και συγκεκριμένα στη Funkmartini, προχωράει το Venture Friends Fund.  To πρώτο ελληνικό startup στο χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς στην Ελλάδα εξασφάλισε 510.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 350.000 ευρώ κάλυψε το fund και τα υπόλοιπα angel investors.

Στόχος η επέκταση στην αγορά της Κωνσταντινούπολης και η περαιτέρω ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Ο Co-Founder & CEO της Funkmartini Γρηγόρης Σταματόπουλος δηλώνει: “Είμαστε αισιόδοξοι ότι η Funkmartini σύντομα θα βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα και την Κωνσταντινούπολη. Όλη η ομάδα μας δουλεύει καθημερινά για να παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες ομορφιάς.”

Ο σύμβουλος του VentureFriends Απόστολος Αποστολάκης δηλώνει: “Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε την υπηρεσία να κερδίζει αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα και ενθουσιασμένοι που σύντομα η Funkmartini θα ξεκινήσει και στην Κωνσταντινούπολη. ”

Η Funkmartini είναι μια καινοτόμα υπηρεσία, που βοηθά τους χρήστες να κλείσουν γρήγορα και εύκολα online ραντεβού σε υπηρεσίες ομορφιάς σε κομμωτήρια, nail bars, κέντρα αισθητικής στην Αθήνα & την Θεσσαλονίκη. Λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο και πολύ σύντομα έχει κερδίσει σημαντική απήχηση. Το Φεβρουάριο περισσότεροι από 3.000 χρήστες χρησιμοποίησαν τη Funkmartini για να ανακαλύψουν και να κλείσουν ραντεβού σε κάποια από τις 1.500 αξιολογημένες επιχειρήσεις ομορφιάς της πλατφόρμας.

Το VentureFriends fund, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, επενδύει σε δυνατές ομάδες που έχουν ήδη ένα προϊόν στο χώρο της τεχνολογίας με έμφαση στο χώρο των e-marketplaces, SAAS και e-commerce και έχουν τη φιλοδοξία να δημιουργήσουν διεθνείς εταιρείες, ηγέτες.

Διαβάστε περισσότερα για τη δράση του νέου VC fund στην αποκλειστική συνέντευξη του Απόστολου Αποστολάκη στο FortuneGreece.com.