Αναστάτωση σε πτήση από επιβάτη που φώναζε ότι έχει Έμπολα!

Αναστάτωση σε πτήση από επιβάτη που φώναζε ότι έχει Έμπολα!

Τον πανικό σκόρπισε σε πτήση άνδρας που φώναζε ότι έχει προσβληθεί από τον ιό. Δείτε το βίντεο.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη σε πτήση που εκτελούσε αεροπλάνο της US Airways από τη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α προς την Δομινικανή Δημοκρατία.

Ένας επιβάτης σκόρπισε κυριολεκτικά τον πανικό στους υπολοίπους ότι φώναζε ότι έχει Έμπολα.

Όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο νησί της Καραϊβικής υγειονομικό προσωπικό έκτακτης ανάγκης επιβιβάστηκε στη πτήση φορώντας μπλε στολές hazmat, απέκλεισε γρήγορα την πιθανότητα Έμπολα καθώς ο πολίτης δεν είχε καν πυρετό και παρέλαβε τον νοτιοαμερικάνο άντρα.

«Απλώς αστειευόμουν», δήλωσε καθώς η ειδική υγειονομική ομάδα με μπλε στολές προστασίας και μάσκες τον συνόδευε εκτός του αεροπλάνου, σύμφωνα με το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι, αντί να περάσει δύο εβδομάδες διακοπών στην Δομινικακή Δημοκρατία, όπως σχεδίαζε, ο άνδρας στάλθηκε πίσω στις ΗΠΑ.

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων ήταν αρνητικά για τον ιό Εμπολα, όμως τα λόγια του εν πτήσει προκάλεσαν εκνευρισμό και την αποδοκιμασία των συνεπιβατών του και του πληρώματος.

«Θεωρώ ότι αυτός που το είπε αυτό είναι ηλίθιος και το λέω δυνατά και δεν με νοιάζει εάν το ακούει», ανακοίνωσε από το μικρόφωνο του αεροπλάνου μία αεροσυνοδός πριν από την επέμβαση της ειδικής υγειονομικής μονάδας.

Δείτε το βίντεο