Βίντεο: H Nintendo παρουσιάζει το «New Nintendo 3DS»

Βίντεο: H Nintendo παρουσιάζει το «New Nintendo 3DS»

Μετά από τρία χρόνια κυκλοφορίας, η Nintendo αναβαθμίζει τα 3DS και 3DS XL.

Μετά από τρία χρόνια κυκλοφορίας, η Nintendo αναβαθμίζει τα 3DS και 3DS XL ανακοινώνοντας τη νέα γενιά με ονομασίες «New Nintendo 3DS» και «New Nintendo 3DS XL».

Στην αναβάθμιση αυτή προβλέπονται σημαντικές τεχνικές αλλαγές, όπως ότι τα νέα 3DS θα έχουν ταχύτερη CPU και μάλιστα η συγκεκριμένη θα απαιτείται για να τρέξετε κάποια νέα games. Επίσης η οθόνη θα σας επιτρέπει πλέον να δείτε 3D μέσα από περισσότερες γωνίες θέασης.

Ακόμη προστέθηκε το λεγόμενο C-button το οποίο θα έχει τον ρόλο του δεξιού analogue stick. Τα νέα games που θα εκμεταλλεύονται το συγκεκριμένο μοντέλο χειρισμού, αυτά θα είναι τα Super Smash Bros, Monster Hunter 4 Ultimate, Dragon Quest X Online και Final Fantasy Explorers.

Οι διαστάσεις των 3DS θα είναι ο ίδια ενώ το βάρος θα έχει απειροελάχιστη διαφορά. Επίσης έχουν προστεθεί δύο επιπλέον κουμπιά ZR, ZL στο πίσω μέρος, προβλέπεται υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD και τεχνολογία NFC για επικοινωνία με τα αγαλματίδια Amiibo.

Τα νέα 3DS θα έρθουν στην Ευρώπη μέσα στο 2015. Οι Ιάπωνες θα τα δουν στις 10 Οκτωβρίου. Θα υπάρξει επίσης συλλεκτική Monster Hunter 4 Ultimate έκδοση του 3DS με κόστος 25.000 γιεν (187 ευρώ).

Δείτε το βίντεο: