Βίντεο: Η στιγμή της επιδρομής κουκουλοφόρων στην Πατησίων

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η επιδρομή κουκουλοφόρων επί της οδού Πατησίων-Έσπασαν βιτρίνες σε καταστήματα και τα ΕΛΤΑ.

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η επιδρομή ομάδας κουκουλοφόρων επί της οδού Πατησίων.

Οι κουκουλοφόροι έσπασαν βιτρίνες σε εμπορικά καταστήματα και το τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ, από την Κοδρίγκτωνος μέχρι την Δεριγνύ.

Με αφορμή την καταδρομική αυτή επίθεση, ο πρϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Το βίντεο της καταδρομικής επίθεσης, στο οποίο είναι έκδηλος ο πανικός των περαστικών.

Η επίθεση

Περίπου 10 αντιεξουσιαστές βγήκαν από την ΑΣΟΕΕ με σφυριά στα χέρια, έσπασαν τις τζαμαρίες στα ΕΛΤΑ επί της οδού Πατησίων και στη συνέχεια τις βιτρίνες περισσότερων από δέκα καταστημάτων από το ύψος της Κοδριγκτώνος έως τη Δεριγνύ, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Ομόνοια. Στη συνέχεια εισήλθαν και πάλι στην ΑΣΟΕΕ εκμεταλλευόμενοι το άσυλο.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι ορισμένοι καθηγητές έδιωξαν και φοιτητές για να μην κινδυνεύσουν από την δράση των αντιεξουσιαστών που χρησιμοποιούν με το έτσι θέλω το Πανεπιστήμιο ως ορμητήριό τους.

Από την πλευρά της η Αστυνομία έφτασε στο σημείο όταν ήταν ήδη αργά και τώρα γίνεται καταμέτρηση των ζημιών και εκτίμηση της κατάστασης.

 

 

Πηγή: news247.gr