Βίντεο – ντοκουμέντο μετά τη διπλή εκτέλεση

Βίντεο – ντοκουμέντο μετά τη διπλή εκτέλεση

Η αντιτρομοκρατική εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την δολοφονία των δυο μελών της Χ.Α.

Κλειστή παραμένει από την Παρασκευή το απόγευμα μετά τη δολοφονική επίθεση, η λεωφόρος Ηρακλείου στο ύψος των γραφείων της Χρυσής Αυγής καθώς συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Οι δύο νεκροί από την επίθεση, Γιώργος Φουντούλης, γεννημένος το 1986, και Μανώλης Καπελώνης γεννημένος το 1991, έπεσαν νεκροί και οι δύο από σφαίρες ενός όπλου, που σύμφωνα με την αστυνομία δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί.

Τα θύματα έφεραν τραύματα στο κεφάλι και στην κοιλιά. Από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο άγνωστος δράστης ,αφού έριξε δύο φορές σε κάθε θύμα, στη συνέχεια πυροβόλησε τουλάχιστον άλλες τέσσερις φορές τον καθένα. Το ίδιο επιχείρησε και με τον τρίτο που διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος στο «Γ. Γεννηματάς».

Οι αστυνομικοί εξετάσουν σπιθαμή προς σπιθαμή το χώρο αναζητώντας στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών. Το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε σε απόσταση 2 χιλιομέτρων μία μοτοσικλέτα ίδιου τύπου με αυτή των δολοφόνων και μετά από εξέταση, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες μπορεί να είναι τελικά αυτή των δραστών, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από την ΕΛΑΣ.

Διαβάστε ακόμη: H αντιτρομοκρατική εξετάζει όλα τα σενάρια της διπλής δολοφονίας

Στο μεταξύ σε βίντεο – ντοκουμέντο που δημοσίευσε η τηλεόραση του Alpha, φαίνεται να επικρατεί πανδαιμόνιο , αμέσως μετά την εν ψυχρώ δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Στο βίντεο φαίνονται τα ασθενοφόρα που καταφθάνουν στο σημείο της στυγερής δολοφονίας και ενώ οι δύο νεαροί κείτονταν νεκροί στο οδόστρωμα.

Ο χώρος δεν είχε ακόμα αποκλειστεί από τις αρχές και σοκαρισμένοι οι περίοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς προσπαθούν να ανοίξουν χώρο για τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο Νέο Ηράκλειο επιχειρούν να απομακρύνουν τον κόσμο από το σημείο όπου κείτονταν τα θύματα.

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που βρίσκεται στο κτίριο των γραφείων και δείχνει το «χτύπημα».