«Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα στην Αθήνα» από τον ΣΕΒ

«Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα στην Αθήνα» από τον ΣΕΒ

Στα πλαίσια του «Έργο Αθήνα» ο ΣΕΒ εγκαινιάζει δράσεις ενίσχυσης  νέων επιχειρήσεων στον Δήμο της Αθήνας - Μετά τις 15 Μαρτίου οι αιτήσεις συμμετοχής.

Μια νέα πρωτοβουλία που  απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε επιχειρηματική δράση, με έμφαση στην καινοτομία, την εξωστρέφεια, την τεχνολογική γνώση και την αξιοποίηση ελληνικών προϊόντων με μοναδικά χαρακτηριστικά, ανακοίνωσε σήμερα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων.

Πρόκειται για τη δράση «Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα στην Αθήνα» στα πλαίσια της οποίας ο ΣΕΒ θα ενισχύει τους συμμετέχοντες, σε ειδικά διαμορφωμένους και εξοπλισμένους χώρους στο κέντρο της Αθήνας, με:

– Δομημένη μεθοδολογία ανάπτυξης επιχειρηματικών σχημάτων.

– Εξατομικευμένη συνεχή καθοδήγηση από έμπειρους coaches.

– Στρατηγική ανάπτυξης και δικτύωση από υψηλόβαθμα στελέχη- μέντορες.

– Μελέτη αγοράς και κατάρτιση επιχειρηματικού σχεδίου.

– Πρόσβαση στο δίκτυο επιχειρήσεων ΣΕΒ.

Διαβάστε ακόμη: Τα προγράμματα στήριξης νέων επιχειρήσεων στην Αθήνα

«Με την πολύτιμη εμπειρία, τη γνώση, τη δικτύωση και τη διαρκή υποστήριξη, θέλουμε να συμβάλουμε έμπρακτα στη δημιουργία μίας νέας επιχειρηματικής γενιάς, με εφαλτήριο την πόλη της Αθήνας», επισημαίνει σχετικά ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, Χάρης Κυριαζής.

Το δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου θα ανακοινωθεί το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης για συμμετοχή στη δράση, με τους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του «Έργου Αθήνα» του Δήμου Αθηναίων, το οποίο υλοποιείται με τη συνεργασία σημαντικών οργανισμών και φορέων επιχειρηματικότητας.

Διαβάστε ακόμη: Επιχειρησιακό Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων από τον ΣΕΒ