Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά: «Χείρα βοηθείας» στις υπηρεσίες

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά: «Χείρα βοηθείας» στις υπηρεσίες

Συνεργασία υπουργείου Εξωτερικών και ΒΕΠ για την εξωστρέφεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά θα δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να γνωρίσουν από κοντά τις αγορές της Γαλλίας, της Τουρκίας και της Κορέας, Σε αυτή τη προσπάθεια σημαντική είναι η υποστήριξη της Β8 Διεύθυνσης – Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του υπουργείου Εξωτερικών.

Μετά από συνάντηση εκπροσώπων του με τον Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του ΥΠ.ΕΞ. κ. Π. Μίχαλο και την συμφωνία συνεργασίας για τη διοργάνωση τακτικών ημερών πληροφόρησης στο ΒΕΠ με τη συνδρομή του υπουργείου, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση που στο πλαίσιο της προσπάθειας προώθησης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων-μελών του την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεών του (Καραΐσκου 111, 3ος όροφος, Πειραιάς) με θέμα: «Παρουσίαση των Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του ΥΠ.ΕΞ. για την προώθηση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων».

Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει ο κ. Γεώργιος Κουτσοδήμος – Γενικός Σύμβουλος Οικονομικωλν και εμπορικών Υποθέςεων (ΟΕΥ Α΄). Στην εκδήλωση τις δραστηριότητές τους και τις ευκαιρίες συνεργασίας με τις χώρες αρμοδιοτήτων τους θα παρουσιάσουν οι αρμόδιοι ΟΕΥ Κορέας κ. Αθανάσιος Καραπέτσας, Γενικός Σύμβουλος ΟΕΥ Β΄, Γαλλίας κ. Σπύρος Δάκογλου Γραμματέας Α΄ ΟΕΥ και Τουρκίας κα Χριστίνα Αργυροπούλου, Γραμματέας Α΄ ΟΕΥ. Στο πέρας της εκδήλωσης οι παριστάμενοι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις στους ΟΕΥ.

Διαβάστε ακόμα:

Πάμε… «λουκέτο» αντί για «success story»

ICAP: Μείωση των πτωχεύσεων κατά 5,5% το 2013