Vitalik Buterin: Dogecoin και Ethereum πρέπει να συνυπάρξουν  

Vitalik Buterin: Dogecoin και Ethereum πρέπει να συνυπάρξουν  
epa06867758 Russian-Canadian programmer Vitalik Buterin, founder and inventor of the Ethereum mining network and software development platform, along with the associated Ether (ETH) cryptocurrency, speaks at a blockchain event in Zug, Switzerland, 06 July 2018. EPA/VALENTIN FLAURAUD Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θετικός σε μια πρόταση-γεφύρωμα για την από κοινού ανάπτυξη του Ethereum και του Dogecoin αποκάλυψε ότι είναι ο συνιδρυτής του Ethereum, Vitalik Buterin. Κατόπιν, αφότου ανέλυσε τη σκέψη του πίσω από τη στρατηγική του Elon Musk, είπε ότι δεν πιστεύει ότι το bitcoin μπορεί να σώσει τον κόσμο.
Επίσης, μίλησε για το shiba inu και την πίεση που αντιμετωπίζουν τα κρυπτονομίσματα από τις ρυθμιστικές αρχές.

Ειδικότερα, όπως είπε, «σίγουρα δεν πιστεύω ότι το Εthereum δεν μπορεί να συνδυαστεί με το Dogecoin. Και τα δύο νομίσματα έχουν την ίδια φιλοσοφία. Αν το Dogecoin συνυπάρξει με το Ethereum, και οι χρήστες μπορούν να εκτελούν εκατοντάδες χιλιάδες συναλλαγές σε δευτερόλεπτα, αυτό θα ήταν καταπληκτικό».
Kατόπιν, ανέφερε: «αν απαλλαγούμε από το fiat χρήμα, δεν θα απαλλαγούμε και από τους πολέμους. Σίγουρα όμως θα μειωθούν τα έξοδα διακυβέρνησης των ΗΠΑ τουλάχιστον κατά 10%. Το blockchain πρέπει να ενσωματωθεί στην κοινωνία. Δεν νομίζω ότι οι κυβερνήσεις έχουν την ικανότητα να απαγορεύσουν τα κρυπτονομίσματα, σίγουρα όμως μπορούν να τα περιθωριοποιήσουν».

Για τον Elon Musk υποστήριξε, «σίγουρα, ο Elon Musk μόνο κακοπροαίρετος δεν είναι… Σίγουρα, όμως, πρέπει κάποια στιγμή στο μέλλον να… δει το Ethereum». Τέλος, τo Shiba Inu, στην αρχή, το θεώρησα παιχνίδι, όμως ήταν μια πυραμίδα…