Η «βιτρίνα» της βιομηχανίας γάμων στο Grand Resort Lagonissi

Το διεθνούς φήμης συνέδριο «Destination Wedding Planners» έρχεται στις 24 και 25 Απριλίου.

Το Grand Resort Lagonissi – μέλος των Leading Hotels of the World  – είναι καθ’ όλα έτοιμο να φιλοξενήσει το Συνέδριο «Destination Wedding Planners (DWP)» που θα λάβει χώρα στις 24 και 25 Απριλίου 2014.

Το Grand Resort Lagonissi, αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που υποδέχεται μια τέτοια διοργάνωση, στην οποίο θα συμμετέχουν προσωπικότητες απ’ όλο τον κόσμο.

Με 300 εκατομμύρια δολάρια να ξοδεύονται παγκοσμίως στην μαζική βιομηχανία γάμων, το Συνέδριο «Destination Wedding Planners» είναι μια πλατφόρμα για την αφρόκρεμα των wedding planners, με στόχο να συναντήσουν προμηθευτές προορισμού απ’ όλο τον κόσμο σε ένα αποκλειστικά επιχειρηματικό σκηνικό.

Το συνέδριο οργανώνεται από την «QnA International», που εδρεύει στο Ντουμπάι. Είναι μια αυστηρά «κλειστή» εκδήλωση με πρόσκληση. Θα το παρακολουθήσουν πάνω από 100 από τους πλέον καταξιωμένους wedding planners απ΄ όλο τον κόσμο, ενώ οι ξένοι προσκεκλημένοι ομιλητές αποτελούν τις πλέον ηγετικές φυσιογνωμίες παγκοσμίως, ειδικούς στην διοργάνωση γάμων.

Ο κος Τζήμας, Γενικός Διευθυντής του Grand Resort Lagonissi δήλωσε: «το Destination Wedding Congress 2014 θα παρέχει στους wedding planners της Ελλάδας και του Εξωτερικού την ευκαιρία για μια νέα παραγωγική επιχειρηματική συνεργασία και την ανταλλαγή ιδεών σχετικά με τις μελλοντικές τάσεις στην συγκεκριμένη βιομηχανία. Το Grand Resort Lagonissi, αποτελεί και το ίδιο ένα μοναδικό προορισμό για γάμους απ’ όλο τον κόσμο. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να υποδεχθούμε όλους τους αντιπροσώπους και επισκέπτες και να τους δείξουμε τι μπορούμε να προσφέρουμε όσον αφορά τη διαμονή και την διοργάνωση events».