Βολές της Κίνας στον Τραμπ για το «μπλόκο» στους ξένους φοιτητές του Χάρβαρντ
- 23/05/2025, 11:15
- SHARE

Students take their seats for the diploma ceremony at the John F. Kennedy School of Government during the 361st Commencement Exercises at Harvard University in Cambridge, Massachusetts May 24, 2012. REUTERS/Brian Snyder (UNITED STATES - Tags: EDUCATION) - RTR32KV6
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το Πεκίνο θα διασφαλίσει τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα των φοιτητών και επιστημόνων του στο εξωτερικό.
Η Κίνα θα διασφαλίσει τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα των φοιτητών και επιστημόνων της στο εξωτερικό, δήλωσε την Παρασκευή το υπουργείο Εξωτερικών, απαντώντας στην απόφαση της κυβέρνησης Τραμπ να εμποδίσει το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ να εγγράψει ξένους φοιτητές.
Οι ενέργειες των ΗΠΑ θα επηρεάσουν αναμφίβολα την εικόνα και την αξιοπιστία της, δήλωσε ο Μάο Νινγκ, εκπρόσωπος του υπουργείου, κατά τη διάρκεια τακτικής ενημέρωσης του Τύπου, προσθέτοντας ότι η εκπαιδευτική συνεργασία μεταξύ της Κίνας και των ΗΠΑ ωφελεί και τα δύο μέρη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:
- Οι δασμοί του Τραμπ παραμένουν «αγκάθι» για την G7 – Οι αποφάσεις για Ρωσία και Κίνα
- Γερμανία: Το ΑΕΠ ξεπέρασε τις προσδοκίες – Υψηλό 3 ετών για την αρχή του 2025
Πηγή: reuters.com