«Βόμβα» από Παπαχριστόπουλο: Αφορολόγητο στα 5.600 για άγαμους

«Βόμβα» από Παπαχριστόπουλο: Αφορολόγητο στα 5.600 για άγαμους
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλάει από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Μέτρα για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων», Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

«Οδεύουμε προς το κλείσιμο της τεχνικής συμφωνίας» ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Στην αποκάλυψη ότι το αφορολόγητο θα διαμορφωθεί στα 5.600 ευρώ για τους ανύπαντρους, προχώρησε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, βουλευτής των ΑΝΕΛ. Μιλώντας σε εκπομπή στον Realfm 97,8, ανέφερε πως «οδεύουμε στο κλείσιμο της τεχνικής συμφωνίας» και αποκάλυψε πως το αφορολόγητο πέφτει στα 5.900 ευρώ για τους παντρεμένους και στα 5.600 ευρώ για τους άγαμους.

Επίσης, ο κ. Παπαχριστόπουλος προχώρησε σε αναφορά στο ζήτημα της εξεταστικής επιτροπής για τα πεπραγμένα στην υγεία.

«Αναδείχθηκε σαν μείζον θέμα σε όλα τα κανάλια το 300άρι του Μπαλαούρα που το γύρισε πίσω και όχι τα 80 δισ. που διασφαλίστηκαν στην Υγεία και δεν ασχολήθηκε κανένα κανάλι. Να ακούσω για τον Μπαλαούρα, δεν λέω, αλλά τρεις μέρες μούγκα για τα 80 δισ. για την εξεταστική για την Υγεία;» και προσέθεσε ερωτηθείς για τον λόγο που δεν φτάνει η περίοδος διερεύνησης της εξεταστικής επιτροπής μέχρι σήμερα: «συμφωνώ μαζί σας και θα το προτείνω».