VOREIA STOUT: Η νέα μπύρα που λανσάρει η Μικροζυθοποιία Σερρών

VOREIA STOUT: Η νέα μπύρα που λανσάρει η Μικροζυθοποιία Σερρών

H Μικροζυθοποιία Σερρών λανσάρει την πρώτη ελληνική Stout μπύρα στην ελληνική αγορά προσφέροντας μια νέα γευστική πρόταση στους φίλους της μαύρης μπύρας.

 

 

 

Η Μικροζυθοποιία Σερρών λανσάρει τη Voreia Stout και ετοιμάζει και νέο λανσάρισμα μέσα στον Ιανουάριο. Με το λανσάρισμα της τρίτης της ετικέτας ολοκληρώνει την πρώτη χρονιά λειτουργία της η Μικροζυθοποιία Σερρών & Βορείου Ελλάδος «Siris MicroBrewery», εισάγοντας την πρώτη ελληνική Stout μπύρα στην ελληνική αγορά και προσφέροντας μια νέα γευστική πρόταση στους φίλους της μαύρης μπύρας.

Η Voreia Stout είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού έξι διαφορετικών βυνών κριθαριού και της προσθήκης ατόφιου ελληνικού κριθαριού. Πρόκειται για μια απαστερίωτη και αφιλτράριστη Ale που χαρακτηρίζεται από μαύρο χρώμα και καφέ κρεμώδες αφρό.

Καβουρδισμένα αρώματα κάνουν έντονη την παρουσία τους, μαζί με νότες σοκολάτας, καφέ και καραμέλας. Στα άμεσα σχέδια της μικροζυθοποιίας είναι το λανσάρισμα και τέταρτης ετικέτας μέσα στον Ιανουάριο.

Οι δύο πρώτες ετικέτες, η Voreia Pilsner και η Voreia India Pale Ale, είναι πλέον διαθέσιμες και σε αγορές του εξωτερικού, όπως στη Γερμανία, στην Ολλανδία, στην Ελβετία και σύντομα και στη Βόρεια Αμερική.