Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για Πανούση: Δεν πας να αυτοκτονήσεις καλύτερα;

«Άστραψε και βρόντηξε» το πρωί ο Νίκος Μανιός κατά του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης.

Αμφισβητεί…όσα υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός. Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM και σχολιάζοντας τις καταγγελίες Πανούση, έκανε λόγο για «φαντασιώσεις».

«Αφήνεις έναν συνεργάτη της τρομοκρατίας να συνεργάζεται, να κοροϊδεύει την κυβέρνηση. Αφού είναι συνεργάτης της τρομοκρατίας, κρυφά τα κάνει, τον αφήνεις να κάνει αυτή τη δουλειά με κίνδυνο να έχεις τρομοκρατικές ενέργειες και είσαι υπουργός Δημόσιας Τάξης; Δεν πας να αυτοκτονήσεις καλύτερα; Αυτά είναι το παιχνίδι της γειτονιάς, το κουτσομπολιό της γειτονιάς!», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και πρόσθεσε, πως, όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι του κ. Πανούση «το οποίο εντάσσεται μέσα σε μια αντικυβερνητική τακτική που την βλέπουμε πώς εξελίσσεται και συνδέθηκε με άλλα πράγματα και είναι πιο πολύ στην προσπάθειά του να παραμένει στη δημοσιότητα».
Όπως είπε, «είσαι υπουργός και είπες στον Ρουμπάτη να ενημερώσει τον πρωθυπουργό… Αυτός δηλαδή δεν είχε επαφή με τον πρωθυπουργό; Αυτό το πράγμα είναι ένα παιχνίδι δικό του. Μια φαντασίωση είναι».

Για να προσθέσει: «Πήγε στον πρωθυπουργό και του είπε «έχω υποψίες, παρακολουθήσεις και τέτοια». Τίποτα δεν είχε, τρίχες! Φαντασιώσεις!».

Υπενθύμισε μάλιστα ότι το 1984 η «Ελευθεροτυπία», με ένα πρωτοσέλιδο και κατήγγειλε επτά Έλληνες πολίτες – ένας εξ αυτών ήταν και ο Ν. Μανιός – ότι είναι η ηγεσία της 17 Νοέμβρη. «Τους πήγαμε στο δικαστήριο ευθαρσώς, κερδίσαμε τη δίκη, 3 εκατομμύρια δραχμές αποζημίωση έβγαλε το δικαστήριο προσωπικά σε εμένα, γιατί είχαν διαχωριστεί για λόγους τυπικούς οι διαδικασίες, αν και δεν πήγα να τα πάρω. Και τι ήταν αυτά; Ήταν συζητήσεις που γίνονταν από παρακολουθήσεις που υποτίθεται ότι γίνονταν και τα έκαναν οι Κυπριακές μυστικές υπηρεσίες. Αυτά θυμίζουν το πιο μαύρο παρελθόν της Ελλάδας».