Βράβευση της OROeORA Printezis στα e-volution awards 2019

Βράβευση της OROeORA Printezis στα e-volution awards 2019

Κορυφαία αναγνώριση για το ηλεκτρονικό του κατάστημα του δημοφιλούς brand στο χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος που εγκαινίασε πριν μερικούς μήνες.

Με το βραβείο ‘’Distinction in e-commerce’’ στην κατηγορία e-shop/προϊόντα τιμήθηκε η OROeORA Printezis στα e-Volution Awards 2019, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 12 Δεκεμβρίου στο Athenaeum Intercontinental Athens.

Το δημοφιλές brand στον χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος εγκαινίασε πριν μερικούς μήνες το ηλεκτρονικό του κατάστημα, το οποίο από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε με τις καινοτόμες λειτουργικότητές του και την εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης που εξασφαλίζει για τους χρήστες.

Το πολυτελές του design και μία σειρά εμπορικών εργαλείων και πρωτοποριακών αυτοματισμών (όπως η έξυπνη αναζήτηση προϊόντος ανά φύλο, το Αλφαβητάρι εξειδικευμένης ορολογίας για τα ρολόγια, αλλά και ο μηχανισμός Sell & Trade για online εκτίμηση ρολογιού από τους ειδικούς) που σχεδιάστηκαν με σκοπό την απόλυτα εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε πελάτη, ήταν ανάμεσα στους παράγοντες που συνεκτιμήθηκαν και εντέλει οδήγησαν στη σημαντική διάκριση στα e-volution awards 2019.

Για την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού της καταστήματος, το οποίο προωθεί τις αποκλειστικές συλλογές κοσμημάτων του brand αλλά και μία πλούσια σειρά προϊδιόκτητων ρολογιών και αξεσουάρ, η OROeORA Printezis εμπιστεύτηκε την Generation Y- International eBusiness Experts, σε μία συνεργασία που ολοκλήρωσε με επιτυχία την εξάπλωση της επιχείρησης στην ψηφιακή αγορά, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το brand OROeORA Printezis.

Τη βραδιά της περασμένης Τετάρτης, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, κ. Πρίντεζης, παρέλαβε με ενθουσιασμό το πρώτο e-volution award για το ηλεκτρονικό του κατάστημα, το οποίο ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στο εγχώριου industry κοσμημάτων-ρολογιών, δηλώνοντας: «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για τη σημαντική αυτή διάκριση του νέου ‘’μέλους’’ της οικογένειας OROeORA Printezis. Όλοι μας δουλέψαμε πολύ για αυτή την υλοποίηση, η οποία αναμφισβήτητα έχει πολλά ακόμα να προσφέρει στο industry! Ευχαριστούμε πολύ και αυτό…ήταν μόνο η αρχή»!