Βραβεία Επτά Αστέρων για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Βραβεία Επτά Αστέρων για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Στις 23 Σεπτεμβρίου στο The Ecali Club θα παρελάσουν επιχειρηματίες από το διεθνές jet set και η ελίτ της Παγκόσμιας Τουριστικής Βιομηχανίας.

Η απονομή των βραβείων του καταξιωμένου Διεθνούς Οργανισμού «Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards» (SSLHLA) γνωστά και ως “The Oscars of Luxury” θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 στο The Ecali Club, όπου από τη σκηνή της απονομής θα παρελάσουν επιχειρηματίες από το διεθνές jet set και η ελίτ της Παγκόσμιας Τουριστικής Βιομηχανίας. Η τελετή απονομής που θα αναδείξει τους νικητές αριστείας των βραβείων, Signum Virtutis, αναμένεται να πυροδοτήσει τον κόσμο της Φιλοξενίας και του Lifestyle

Θα είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας φιλοξενεί την τελετή απονομής των SSLHLA, η οποία θα διεξαχθεί στο Ecali Club, γνωστό για το κύρος και την αίγλη του επί 46 και πλέον έτη, ένα Members only Club στην Εκάλη το οποίο φημίζεται για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει διαχρονικά στα Μέλη του και τις εξαιρετικές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου. Γνωστό για τις ειδυλλιακές του εγκαταστάσεις και τις εξαιρετικής ποιότητας παραγωγές στις αποκλειστικές θεματικές εκδηλώσεις, το Ecali Club σχεδίασε ένα θεαματικό show για να φιλοξενήσει την τελετή Gala της 5ης επετείου της SSLHLA.

Τη βραδιά της απονομής θα τραγουδήσει η διάσημη ελληνίδα ερμηνεύτρια Νίνα Λοτσάρη, η οποία θα δώσει ένα μοναδικό, glamorous performance διεθνούς επιπέδου με την συνοδεία ορχήστρας πέντε οργάνων. Την λαμπερή τελετή θα παρουσιάσει το αστέρι του αθλητισμού στην Τουρκία, Ece Vahapoglu, η οποία θα διευθύνει για μια ακόμα χρονιά τη ξεσωριστή σε λάμψη βραδιά.

Στα Μέλη του Πάνελ Πολυτελείας συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, οι: Πρίγκιπας Massimiliano della Torre e Tasso, Πριγκίπισσα Costanza della Torre e Tasso, Πριγκίπισσα Nathalie του Hohenzollern, Ece Vahapoglu, Βαρόνη Nerina Keeley, Oliver Jiszda, Manon Han-Busch, ειδικός των σπα Miriam Seferian, Kenelm Jenour, Jean-Christophe Rousseau, Θάνος Λιόντος, Almir Zejneli, Karine Lackner, Νίνα Λοτσάρη και Βέτη Νικολοπούλου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ecali Club, κ. Γιάννης Μ. Γεωργακάκης, πιστεύει ότι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ECALI SA, δικαιώνουν την επιλογή του χώρου για την 5η τελετή απονομής των βραβείων. Για το σκοπό αυτό, όλη η ομάδα των experts της ECALI SA, συνεργάτες, καθώς και τα επί πολλά έτη πιστά Mέλη του Ecali Club και τα Μέλη της κοινωνικής και επιχειρηματικής κοινότητας, θα ενισχύσουν το κύρος της εκδήλωσης. Η απόφαση του Οργανισμού «Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards», να συνδυάσουν την ασυναγώνιστη ομορφιά και ποιότητα του χώρου, με τις ομορφιές της Ελλάδας, εγγυώνται μια μοναδική εμπειρία στους ξεχωριστούς καλεσμένους και στους εκπροσώπους των επτά αστέρων επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο, που προκρίθηκαν και θα βραβευτούν στην λαμπερή τελετή.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος και συνιδρύτρια των SSLHLA, Nicola El-Mouelhy, δήλωσε: «To 2017 ήταν μια γεμάτη χρονιά για τα βραβεία. Έχουμε κάνει μερικές φανταστικές προσθήκες στο SSLHLA Πάνελ», ενώ ο Nicola El-Mouelhy- Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής των «Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards», δήλωσε ότι «Το Ecali Club, αποτελεί το ιδανικό μέρος για την τελετή μας, καθώς βρίσκεται στη κορυφή του lifestyle στην Ελλάδα»